Žena Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)Dama Strijelac Tako je, ona je ljubavnica, a ne borac. Svi joj muškarci izgledaju dobro. Želi mali dio njih. Međutim, duboko emocionalno uključivanje u ovu djevojku nije tako duboko. Ona je tašta. I želi se stalno zabavljati. Voli putovati, to ju čini najsretnijom. Dom ju je pomalo deprimirao. Ona je sveznajući, ali rijetko je ikad ispucala knjigu da bi barem malo znala. Ako je razočarana u nešto, nema problema da vam to kaže. (To može biti jako dobro!) Ili vas napustiti! Ona može biti

Dama Strijelac

Tako je, ona je ljubavnica, a ne borac. Svi joj muškarci izgledaju dobro. Ona želi mali komad njih. Međutim, duboko emocionalno uključivanje u ovu djevojku nije tako duboko. Ona je tašta. I želi se stalno zabavljati. Voli putovati, to ju čini najsretnijom. Dom ju je pomalo deprimirao. Ona je sveznajući, ali rijetko je ikad ispucala knjigu da bi barem malo znala. Ako je razočarana u nešto, nema problema da vam to kaže. (To može biti jako dobro!) Ili vas napustiti! Ona ipak može biti pomalo ovisna, tankoputa i lako ponižena, pa budi fina! Možete li reći da poznajem Saga koji mi se posebno ne sviđa?

Što ćete naučiti:

Žena Strijelac -Kao i sve ostale žene rođene pod znakovima vatre, Strijelac djevojke su najživlje kad su zaljubljene. Uzbuđenje, strast i romantična avantura jako joj pristaju. Postaje pozitivna i entuzijastična u svojim pogledima na svijet. Ona nema glavu u oblacima, već samopouzdano hoda uokolo blistajući u auri sreće i dobre energije.

Njezin je znak znak mentalnog istraživanja. To znači da ljubav nije samo strast, već predstavlja izazov s kojim se suočava. Naseljavanje nije dio njezina rječnika; nikad neće moći najbolje iskoristiti niti riješiti stvari ako ne teku glatko. U takvim će okolnostima jednostavno otići. Ona je savršena drugarica za igru ​​samo kad smatra da je igru ​​vrijednu igrati.Druge žene ljubav shvaćaju krajnje ozbiljno, ali ne ona. Strijelcu je ljubav jednostavno još jedan od mnogih aspekata života ... ovdje jednog dana, sljedećeg nema. To nije početak ni kraj ničega. Ako slučajno pronađe muškarca koji joj odgovara ... bilo da putuje i da nije vezan, ili život na otvorenom i sport, tim bolje ... to je dodatna značajka njezina života.

Ne mora nužno razumjeti da romantični odnosi ostavljaju posljedice iza sebe. Za nju se uvijek radi o naprijed pa ne shvaća da bi prekid mogao ostaviti ranjene osjećaje iza sebe. Ako je bivši ogorčen prema njoj, iskreno je iznenađena.Potpuna je flert i voli to vrijeme u novoj aferi; muškarci obožavaju njezin lagodan i šarmantan način. Sklona je ponekad skrenuti s puta, ali jednom kad se zaljubi, ostat će odana. Smisao za humor jedna je od njezinih najozloglašenijih osobina, a želja za dijeljenjem osjećaja avanture je njezina želja. Ako joj odnos kroz emocionalnu cijepnicu ispadne, to je kroz prozor!

Ona voli život i želi uživati ​​u njemu maksimalno te biti okružena ljudima koji to i rade. Kad dođe vrijeme da se smiri, bit će divan pratitelj.

Za Muškarac Strijelac

Osobine žene Strijelac

Ova dama preferira kuhinju za poneti, radije bi potrošila novac vaš ili njezin, nije važno nego uštedjela za nešto sa čime je oduševljena, vrlo zarazna i zabavna, ali ima svoju stranu koja bi vas mogla izludjeti. Treba joj zbirka muških obožavatelja i ova dama može koketirati prema olimpijskim standardima. Teško joj je odoljeti, ali ju je teško otkriti. Sklona je činiti stvari u žurbi, a zatim se pokajati u slobodno vrijeme i vrlo često se udaje više puta.

Zaljubljena žena Strijelac

Žena Strijelac puna je optimizma, energije i želje za životom. Ovu ženu privlači uzbuđenje, strast i zabava. To vrijedi i za njezin ljubavni život.

Pronalaženje ljubavi s ovom ženom neće biti dosadno ili dosadno, a zapravo će je dosadna ili dosadna veza u trenu izvesti pred vrata - bez osvrtanja. Neće imati nikakvih teških osjećaja i šokirana je kad joj prošle ljubavi pokažu bijes ili ogorčenost kad je jednostavno izašla i nastavila dalje.

Ova žena ljubav doživljava samo kao dio života. Ona ne vidi ljubav kao početak ili kraj bilo čega. To je samo nešto u čemu se može uživati ​​na životnom putu. To je i razlog zašto želi partnera i ljubav koja je lagana, zabavna i puna avantura i života.

Žena Strijelac pomalo je flert i voli muškarce. Zauzvrat, muškarce privlači njezina lagodna, koketna, optimistična narav. Prihvaća život pod životnim uvjetima i ne remeti je često ili dugo. Jednostavno ništa od toga, osobito ljubav, ne shvaća tako ozbiljno.

Ova je žena slobodnog duha koju privlači bilo koji partner ili ideja koja joj se trenutno sviđa. Ali ne brinite kad pronađe ljubav da je usreći odana je svom muškarcu. U srcu žena Strijelac je romantična.

Žena Strijelac ne voli teške emocionalne poduhvate ili ljubavne veze. Ona traži partnera istomišljenika koji vidi dobru stranu života i pitanja srca. Emocionalni roller coasteri nisu za nju. Želi nekoga tko ima sličan osjećaj za avanturu, koji je inteligentan i načitan.

Žena Strijelac uživa u životu punim plućima i bit će najsretnija s muškarcem koji čini isto. Ona je pametna, smiješna i optimistična i zasigurno će donijeti radost svakom partnerstvu.

Više na Strijelac u odnosima

Seks sa ženom Strijelcem

Uključite se: Izazov. Ne želite da muškarac teško igra, ali želite da vas potakne na osvajanje novih ciljeva kao pojedinac i kao njegov partner. Ako je tip spreman biti domaći, može se pobrinuti za sve zadatke koje jednostavno ne volite raditi.

Isključivanja: Svaka vrsta negativnosti. Uvijek ste spremni za sve novo i za sljedeće. Iako će vam povremeno trebati provjera stvarnosti, ne želite muškarca koji će vas srušiti. Ako to učini, izašao je.

spolne osobine žene Strijelac

Popularni Postovi