Unutar obitelji Davea Chappellea: Upoznajte njegovu suprugu i troje djece koja radije izbjegavaju slavuKladimo se da vas je barem jednom u životu Dave Chappelle nasmijao. Komičar je zaslužio veliko priznanje za svoje šale, ali što zapravo znamo o njegovu osobnom životu?

Kladimo se da vas je barem jednom u životu Dave Chappelle nasmijao. Komičar je zaslužio veliko priznanje za svoje šale, ali što zapravo znamo o njegovu osobnom životu? On je vrlo privatni momak.Unutar Davea ChappelleaGetty Images / Idealna slika

Žena iza stripa

Dave Chappelle u braku je s Elaine Erfe od 2001. godine i nije poput ostalih slavnih supruga. Elaine nije stalo do slave, čak možemo ići toliko daleko da kažemo da joj se ne sviđa.

Unutar Davea ChappelleaGetty Images / Idealna slika

Elaine i Dave hodali su nekoliko godina prije nego što su se vjenčali, ali on se morao potruditi da osvoji njezino srce. Isprva , dvoumila se oko udaje za javnu osobu i, uzimajući u obzir da su se okupili u vrijeme dok je njegova slava nebesko rasla, stvari su išle sporo.Ipak, ljubav je prevladala i par je svakim danom jačao, ponajviše zato što Chappelle poštuje želje svoje supruge.

Par vodi privatni život. Odmaknuli su se od glamura i reflektora i žive na farmi u Ohiu. Elaine također nema društvenih mreža, pa je jasno da su supružnici pronašli veliku ravnotežu između Daveove slave i njihove obitelji.Unutar Davea ChappelleaGetty Images / Idealna slika

Dave i Elaine imaju troje djece zajedno

Jedan od razloga zašto Elaine i Dave borave u Ohiju je njihova djeca. Elaine je željela zaštititi svoju djecu od očiju javnosti i zbog njih odrasti bez težine reflektora .

Unutar Davea ChappelleaGetty Images / Idealna slika

Par ima tri djece:

  • Sin Sulayman;
  • Sin Ibrahim;
  • Kći Sanaa.

Kratke činjenice o karijeri Davea Chappellea

Budimo iskreni, Chappelleova profesionalna dostignuća govore sama za sebe:

  • Dvostruka dobitnica Emmyja;

  • Tri puta Dobitnik Grammyja , uključujući najbolji album komedije za Sticks & Stones u 2020 .;

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio Dave Chapelle (@davechapellestandup) 9. ožujka 2019. u 05:48 PST

  • 2019. nagrada Twain za primatelja američkog humora; glumio je u preko 18 filmova, uključujući Luđački profesore, imaš poštu , i Rođena je zvijezda ;

  • Helmed vlastitu skic komediju Chappelle's Show od 2003. do 2006. godine;

  • Objavljeno 7 stand-up akcija.

Veliki rekviziti Daveu jer je zapravo povukao granicu između svog privatnog i osobnog života. Lijepo je vidjeti lijepu i udruženu obitelj u Hollywoodu koja je odlučila živjeti svoj život onako kako su željeli.

Djeca slavnih
Popularni Postovi