Kenny Chesney i njegov privatni život otajan misterijom: supruga, djevojke i beskrajna ljubav prema glazbiGlazba Kennyja Chesneya i dalje nadahnjuje i usrećuje mnoge ljude. Chesney je veći dio svog života bio samac, a nije bio vezan za drugu osobu niti jedno značajno vrijeme.

Kenny Chesney (50) možda će na svojim predstavama širom svijeta pjevati o 'svim lijepim djevojkama', ali dao je sve od sebe da njegov ljubavni život ostane prilično privatan.Bila je samo jedna veza koju mu je bilo teško održati u tajnosti - njegov četveromjesečni brak s Renee Zellweger još 2005. godine.

Zbog toga se puno glasina govori o seksualnoj orijentaciji Kenny Chesney od njegova razvoda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio Kenny Chesney (@kennychesney) 4. listopada 2019. u 7:00 PDT

Bivša supruga Kennyja Chesneya

Činjenica da je Zellweger kao razlog njihovog razdvajanja naveo 'prijevaru', pokrenula je buru nagađanja da je Kenny homoseksualac, što je on žestoko demantirao:Čovjek rekao je:

'To nije istina. Razdoblje. Možda sam trebao izaći i reći: 'Ne, nisam (homoseksualac),' ali nisam želio više na to skretati pažnju ', kaže 38-godišnja country pjevačica. '... Nisam nikome morao dokazivati ​​da nisam (gay). Nisam se osjećao kao da jesam. 'Iako se Kenny i Renee nikada zapravo nisu otvorili za svoje zajedničko vrijeme, znamo da je to bila vrtložna romansa i brak - koji su iz nejasnih razloga završili poništenjem.

No prije nego što je Renee njihovo vjenčanje nazvala 'najvećom greškom u mom životu', činilo se da su njih dvoje zasićeni svom ljubavlju.

Ipak, kasnije su objavili zajedničku izjavu u kojoj objašnjavaju da je njihov razdor bio zbog 'razlika'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) 24. listopada 2019. r. u 10:44 PST

Od tada je izvođač ACM Awards 2018. povezan s nekoliko žena, uključujući ženu po imenu Mary Nolan, reporterku ESPN-a Jean Brown i nedavno pjevačicu Runaway June Naomi Cooke.

Još jedna Chesneyina poznata djevojka bila je Amy Colley, okrunjena za Miss Tennessee 2005. godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio Kenny Chesney (@kennychesney) 17. rujna 2019. r. u 10:29 PDT

Njih su se dvoje upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah započeli romantičnu vezu. Nakon dvije godine veze, par se službeno razišao nakon Chesneyjeva varanja glasina s drugom ženom. Chesney je veći dio svog života bio samac, koji nije bio vezan za drugu osobu niti jedan duži vremenski period, ali čini se da je sada Kenny Chesney spreman za svoju djevojku i ozbiljniju vezu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio Kenny Chesney (@kennychesney) 5. svibnja 2019. u 6:29 PDT

Pa, je li Kenny Chesney oženjen?

Odgovor na glavno pitanje je NE!

Ipak, Kennyjevo srce nije slobodno. Trenutno je Kenny Chesney u sretnoj vezi sa svojom djevojkom Mary Nolan s kojom je zajedno od 2012. Nolan je viđen kako sudjeluje u dodjelama nagrada s Chesneyem, poput CMA nagrada i Country Countdown Awards. Nagađa se i da je dražesna dama s kojom razgovara o posebnom putovanju u Italiju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio Kenny Chesney (@kennychesney) 1. svibnja 2019. u 2:08 PDT

Štoviše, Kenny se nada da će se ponovno oženiti u budućnosti. Također želi imati djecu, ali i njega brine:

'[Osjetio sam] da sam zbog ideje braka izgubio identitet ... Jednostavno ne znam da sam našao nekoga većeg od toga, '

- rekao je Oprah u 2010.

I premda želi da je podnio zahtjev za razvod - umjesto za poništenje - ne žali što se oženio.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio Kenny Chesney (@kennychesney) 3. travnja 2019. u 02:03 PDT

'Iako bih ovdje sjedio i rekao' Volio bih da smo se razveli umjesto svih tih stvari o poništenju 'i spasio me puno javnog poniženja i još uvijek se ne kajem,'

On je rekao.

»Mislim ... volio sam je, znaš? I bilo je stvarno. '

Pa, glazba Kennyja Chesneya i dalje nadahnjuje i usrećuje mnoge ljude. Njegov rad i strast za country glazbom prožimaju se u njegovoj dva desetljeća dugoj karijeri i nema znakova da se koleba. Što se tiče privatnog života, Kenny ostaje sve držati u tajnosti, ali nadamo se da je sretan. Ovaj briljantni čovjek zaslužuje voljeti i biti voljen i iskreno mu želimo da doživi sretan obiteljski život!

Poznate osobe Slavni parovi
Popularni Postovi