John Stamos jedva može zadržati emocije, prisjećajući se kako mu je Jodie Sweetin pružila ruku pomoći na putovanju do trijeznostiJohn Stamos i Jodie Sweetin upoznali su se na snimanju hit američkog sitcoma Full House. Sweetin je glumio Stamoševu nećakinju i njihova je veza brzo procvjetala u pravo prijateljstvo.

John Stamos i Jodie Sweetin upoznali su se na snimanju hit američkog sitcoma Puna kuća . Sweetin je glumio Stamoševu nećakinju i njihova je veza brzo procvjetala u pravo prijateljstvo.John Stamos jedva može zadržati emocije, prisjećajući se kako mu je Jodie Sweetin pružila ruku pomoći na putovanju do trijeznosti Puna kuća (1987) / ABC

John je u jednom trenutku svog života završio na vrlo mračnom mjestu i vratila ga je Jodie.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji dijeli obožavateljica Full Housea ️️ (@ full.house.addict) 23. veljače 2019. u 22:46 PST

Glumac je patio od ovisnosti o alkoholu i njegova ga je zvijezda povela na put oporavka, što je nešto što nikada neće zaboraviti.Prisjećajući se tame

Godine 2019. John Stamos pojavio se u Kulturnom centru Skirball u LA-u kako bi uručio nagradu Jodie Sweetin za rad sa zajednicom za oporavak, kao i njezine izvanredne memoare Nesladkano .

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio John Stamos (@johnstamos) 1. ožujka 2019. u 09:11 PSTTijekom svog govora glumac je sišao trakom sjećanja i prisjetio se kako mu je Sweetin pomogao na putu do otrežnjenja. Stamos je jedva susprezao emocije dok je dijelio kako je prije oko 4 godine udario u 'dno' i kako mu je suigrač, koji je trijezan gotovo 8 godina, pružio ruku pomoći.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji dijeli obožavateljica Jodie Sweetin Brazil (@jodiesweetin_br) 1. ožujka 2019. u 04:42 PST

On je rekao:

Udario sam o dno. Jodie mi je s ljubavlju dopustila da hodam vlastitim putem i kad sam se napokon ponizila zatražiti tvoju pomoć, shvatila sam da je veseli mali blebetavac postao gospodar mudrosti i bio uz mene tijekom nekih od najtežih dana u mom životu .

Zvijezda je podijelila kako mu je Sweetin stvorio sastanke u 12 koraka, koje on naziva 'naslijeđem' u svom životu.

Kako pomoći nekome kod ovisnosti o alkoholu?

John Stamos jedva može zadržati emocije, prisjećajući se kako mu je Jodie Sweetin pružila ruku pomoći na putovanju do trijeznostiPhotographee.eu / Shutterstock.com

Ako vaš prijatelj ili rođak prolazi kroz istu stvar kao i Stamos prije nekoliko godina, možete im pomoći u nekoliko koraka:

  • pokušati shvatiti što je zapravo ovisnost o alkoholu i naučiti više o tome;
  • stvorite mali govor za osobu kojoj želite pomoći;
  • slušajte njihovo gledište i ponudite svoju podršku;
  • ako je osoba otporna na pomoć, intervenirajte i potražite stručnu pomoć.

Osigurajte da osoba u nevolji zna da dolazite iz brižnog mjesta i zadržite svoj sud. Alkoholizam je bolest, ali se može izliječiti.

PROČITAJTE I: 'Bio sam slomljen čovjek:' Elton John izražava zahvalnost postižući 29 godina trijeznosti


Ovaj je članak isključivo u informativne svrhe. Nemojte sami dijagnosticirati ili se baviti samoliječenjem, a u svim se slučajevima obratite certificiranom zdravstvenom radniku prije nego što upotrijebite bilo kakve podatke predstavljene u članku. Uredništvo ne jamči nikakve rezultate i ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati korištenjem podataka danih u članku.

Poznate osobe
Popularni Postovi