Denzel i Pauletta Washingtonove kćeri Katia i Olivia već su odrasle, ali jesu li krenule stopama svog slavnog oca?Najnovije vijesti Denzel i Pauletta, kćeri Katia i Olivia iz Washingtona već su odrasle, ali jesu li krenule stopama svog slavnog oca? na Fabiosi

Denzel i Pauletta Washington jedan su od parova koji imaju dugotrajan brak u Hollywoodu. Njih su dvoje bili zajedno više od tri desetljeća.

Denzel i Pauletta WashingtonGetty Images / Idealna slika

Sretno oženjeni

Denzel je krasio naš ekran s toliko talenta. Nagrađivani glumac ima sjajan sustav podrške, jer je u sretnom braku sa svojom suprugom preko tri desetljeća Paulettom.

Denzel i Pauletta Washington

Getty Images / Idealna slikaPar je ponosan roditelj četvero djece - Johna Davida, Katije i blizanaca Olivije i Malcolma. Glumac, koji je dobio AFI-jevu nagradu za životno djelo, rekao je da u ovom trenutku svoje karijere još nije gotov. Otkrio je da su njegovo najveće i najponosnije postignuće u životu njegova djeca.

Katia i Olivia su sada odrasle

Dvije Denzelove kćeri, Olivia i Katia, odrasle su, krijući svoje putove u Hollywoodu. Čini se da djevojčice idu stopama svog slavnog oca.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je kratki film podijelio ACT OF TEROROR (@anactofterror) 20. travnja 2017. u 17.44 PDT

Rođena u Los Angelesu, Olivia je glumica, poznata po ulogama u filmovima poput Lee Daniels 'Butler, g. Robot, i Komičar. Katia, starija kći nagrađivanog glumca, ima više filmskih i TV filmova. Poznata je po svom radu u Ekvilajzer, Ograde , i Django Unchained.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Kate Addison (@misskateaddison) 8. kolovoza 2018. u 09:19 PDT

Talentirana dama bila je pridruženi producent filma Ograde i redateljski asistent na Rođenje nacije. Uživa živjeti svoj život daleko od svjetla reflektora i praktički nije prisutna ni na jednoj platformi društvenih mreža.

Denzel Washington o svojim kćerima

Glumac je definitivno ponosan na svoje kćeri. Govoreći u intervjuu za GQ , Denzel je rekao da sebe vidi u svojoj najstarijoj kćeri dok kopa svoju neovisnost.

Denzel i Pauletta WashingtonGetty Images / Idealna slika

Otvarajući se o svojim kćerima, Denzel je rekao da su sve ljubitelji filma. Jedna je sada glumica, dok je druga radila za Quentina Tarantina. On je rekao:

Crnka si, žena si i u tome si tamnoputa. Dakle, morate biti trostruka / četverostruka prijetnja. Morate naučiti kako se ponašati. Morate naučiti plesati, pjevati, kretati se na sceni. To je jedino mjesto, po mom skromnom mišljenju, stvarno učiš kako se ponašati.

Denzel i Pauletta WashingtonGetty Images / Idealna slika

Vau! Denzel i Pauletta imaju nevjerojatnu i talentiranu obitelj!

Popularni Postovi