Milijarderka Leona Helmsley dodijelila je 12 milijuna dolara svom osmogodišnjem lapdogu, ali nije ostavila novac za svoja 2 unukaTajkun nekretnina prozvan je kraljicom zla zbog drakonske osobnosti.

Milijarderka Leona Helmsley ostavila je 12 milijuna dolara svom osmogodišnjem psu, ali nije ostavila novac svojim unucima. Otkrijmo zašto, hoćemo li?Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio Michael Patterson (@mpmichaelpatterson) dana 18. rujna 2016. u 16:38 PDT

Leona Helmsley nije bila poznata po nečemu ljubaznom, već po svojoj nadmoćnoj osobnosti i bljeskovima iritacije, bijesa i ravnodušnosti. Čuvar izvijestila je da je prozvana 'kraljicom zla'.

Njezina navodna okrutnost prema zaposlenicima i raskošna osobnost postala je neprihvatljivo lice visokog društva u New Yorku u osamdesetima Ronalda Reagana. Nakon godina drakonskog ponašanja, milijarderka Leona Helmsley preminula je u 87. godini 2007. godine.

Milijarderka Leona HelmsleyGetty Images / Idealna slikaPrema više izvora, poput Reuters i New York Post , Leona Helmsley napisala je oporuku u kojoj je jasno izjavila da je svom psu Troubleu dala 12 milijuna dolara, izrezujući unuke.

Helmsleyev brat, Alvin Rosenthal, kojem je ostalo 10 milijuna dolara, dužan je brinuti o svom ljubimcu, Troubleu, bijelom Maltežaninu.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Adam Moore (@ adammoore11) 8. svibnja 2016. u 7:31 PDT

Oporuka od 14 stranica milijardera za nekretnine objavljena je na Surrogate's Courtu, koji tvrdi da će njezinim unucima, Davidu i Walteru Panzireru, ostati po pet milijuna dolara samo ako barem jednom godišnje posjete očev grob, dok će druga dva unuka dobiti apsolutno ništa.

U ovoj oporuci nisam unijeo nikakve odredbe za svog unuka Craiga Panzirera ili moju unuku Meegan Panzirer iz njima poznatih razloga.

Milijarderka Leona HelmsleyGetty Images / Idealna slika

Bivša spremačica Leone Helmsley, Zamfira Sfara, opisala je Leonin raskošan život i svoju ljubav prema psu koji ju je navodno ugrizao mnogo puta. Razgovaram s Dnevne vijesti na mreži , rekla je:

Leona je željela da je svi vole, ali znala je da je nitko ne voli. Ovaj je pas zamijenio tu ljubav.

Sfara je nastavila:

Svi su izgriženi: tjelohranitelji, šef osiguranja, čak i kupci izgriženi. Nikad ne biste znali kad bi vas ugrizla. Jednom kad me ugrizla, žvakala me za prste, a Leona je rekla: 'Dobro za tebe, Nevolje, zaslužila je to.'

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Grupo Personne (@grupopersonne) 10. siječnja 2017. u 17:18 PST

Sve se to ludilo dogodilo prije mnogo godina, u vrijeme smrti Leone Helmsley 2007. Ostavši iza sebe oko 4,8 milijardi dolara imovine, četvorica izvršitelja njezinog imanja, uključujući dvoje njezinih unuka, tražili su 100 milijuna dolara za pokrivanje troškova posla s njezinim mnogim nasljeđima.

Njezino luksuzno imanje posjedovalo je više od 80 nekretnina, kojima su izvršitelji željeli upravljati ili ih prodati. Naknade su astronomske, ali plaćanje je smanjeno na manje od 10 milijuna dolara, odnosno 628 dolara na sat. Novac koji izvršitelji traže bio bi doniran u dobrotvorne svrhe.

Milijarderka Leona HelmsleyGetty Images / Idealna slika

Najbogatiji lapdog na svijetu, ljubimac Trouble Leone Helmsley, umro je u 12. godini u svojim posljednjim danima u luksuzu. Zanimljivo je da je sud zapravo smanjio volju od 12 milijuna na samo 2 milijuna, ali svejedno, to je poprilično. Queen of Mean bila je hladna srca za mnoge ljude. Osuđena je zbog utaje poreza od 1,7 milijuna dolara mnogo prije smrti i odslužila je samo 18 mjeseci u saveznom zatvoru.

Popularni Postovi