'Danas sam sretna:' Nakon godina boli u srcu, Vanna White ponovno je pronašla ljubav u svojim 60-ima i osjeća se blaženoVanna White otvorila je svoje osjećaje prema Johnu Donaldsonu. Morala je proći kroz teška vremena, uključujući podnošenje razvoda i slomljeno srce. Ali sada se nada da je s pravim tipom.

Vanna White udala se za Georgea Santa Pietra 1990. godine, ali prije toga, patila je od srceparajuća tragedija kad je izgubila tadašnjeg zaručnika Johna Gibsona, jednog od glumaca u Mladi i nemirni. Gibson je smrtno stradao u avionskoj nesreći 1986. godine.Obraćajući se narod u 2019. Vanna je otkrila da je uključeno Kolo sreće pomogao joj je da se nosi s tim razarajući gubitak . Rekla je da je puno utjehe pronašla u izljevu ljubavi od nje Kolo sreće navijači.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Vanna White (@officialvannawhite) 6. ožujka 2019. u 16:11 PST

Vanna je otkrila da je toliko ljudi stupilo u kontakt s njom i podijelilo svoja iskustva i bilo je stvarno korisno.

Nisam se osjećala kao da sam sama. Jer kad se tako nešto dogodi, odmah pomislite da ste jedini.Na kraju je nastavila s Georgeom, ali 1992. godine suočila se s još jednim gubitkom kada je doživjela pobačaj tjedan dana nakon što je svijetu objavila da je trudna. Vanna i George na kraju su se razišli 2002. godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Vanna White (@officialvannawhite) 14. veljače 2019. u 6:45 PSTNakon ove veze, Vanna još jednom nije imala sreće u ljubavi. Bila je zaručena s poslovnim čovjekom Michaelom Kayeom 2004. godine, ali vjenčanje su otkazali 2006. godine.

Dečko Vanne White

62-godišnjak je u prošlosti proživio puno slomljenih srca i tragedija. Ali sada je sretno zaljubljena u svog dugogodišnjeg dečka Johna Donaldsona.

John, programer zgrada, s Vannom je od 2012. godine i čini se da imaju solidan odnos.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Vanna White (@officialvannawhite) 28. prosinca 2016. u 16:17 PST

U intervjuu za Bliže tjedno , Vanna je otkrila da se već osjećala u braku s Johnom iako nisu službeno povezali čvor. Na pitanje jesu li planovi zakačenja odgovorni, odgovorila je:

Hoćemo li se vjenčati? Ne znam. U ovom trenutku osjećam se kao da sam oženjen. Sve je tako dobro, nema razloga da bilo što mijenjate.

Vanna je rekla da se usredotočuje na sadašnjost.

Danas sam sretna baš onako kako stvari stoje. Najveće iznenađenje za moje obožavatelje je vjerojatno koliko jednostavno živim u stvarnom životu. Ja sam prava prizemna djevojka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Vanna White (@officialvannawhite) 5. svibnja 2018. u 05:31 PDT

Publici je otkrila da je proživjeti toliko godina boli u srcu bilo teško. Ali sada je osjećala kako zna uživati ​​u istinskoj sreći i sve je bilo u tome da učini što je mogla da prođe kroz loša vremena, prihvaćajući dobre dane. Vjerovala je da je vrijeme zaliječilo sve rane.

Život nije savršen - samo ga pokušajte iskoristiti najbolje. Budite jaki, budite ljubazni prema ljudima i budite sretni.

Djeca Vanne White

Jedini brak Vanne White bio je s Georgeom i u njihovoj zajednici pozdravili su dvoje djece: sina Nicholasa i kćer Giovannu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Vanna White (@officialvannawhite) 29. listopada 2018. u 8:36 PDT

U drugom intervjuu za Bliže tjedno , mama je dala novost o svojoj djeci, otkrivajući da zapravo nisu slijedili njezin put u karijeri, rekla je:

Moj sin ima 25, a kćer 22. Ove godine završava fakultet, a sin je poljoprivrednik. Voli uzgajati povrće i voće i takve stvari. Dakle, nekako su na svom putu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Vanna White (@officialvannawhite) 1. srpnja 2018. u 16:05 PDT

Vanna je imala vrlo kompliciranu romantičnu povijest, ali ono što je tako lijepo je da nikada nije odustala od ljubavi. Nakon što je pretrpjela nekoliko slomljenih srca i veliku tragediju, ipak je otvorila srce kad je za to došlo vrijeme. A sada je zadovoljna muškarcem kojeg je izabrala.

Poznate osobe Slavni parovi
Popularni Postovi