Ovan u porastu - Ascendent u OvnuOvan u usponu ili u Ovnu u usponu Pokrećete se nepokolebljivom energijom i autoritetom. Razmišljate, a zatim djelujete prema svojim mislima odjednom. Ponekad je ovo super - uspijeva! Ponekad vas dovede u nevolju! Nešto vas tjera iznutra - potiče vas na izvrsnost - da budete najbolji! Drugo mjesto nije za vas, a ovu jednostavnu činjenicu morate dokazati svima koje sretnete. Inteligentni i svestrani u izražavanju ideja, uspijevate biti poznati po svojoj originalnosti i individualnosti. Morate se, međutim, usredotočiti i koncentrirati

Inteligentni i svestrani u izražavanju ideja, uspijevate biti poznati po svojoj originalnosti i individualnosti. Morate se, međutim, usredotočiti i koncentrirati svoje misli kako biste ih ostvarili.Imate sklonost birati nježnog, ranjivog bračnog partnera i trebali biste biti svjesni da vaša potreba za dominacijom može dovesti do sukoba u vašim odnosima. Vaš je otvoren način često pogrešno shvaćen i može uzrokovati poteškoće u održavanju prijateljstva.

Međutim, sposobni ste dobro raditi i uspostavljati prijateljstva unutar grupa, a posebno s mladima.

Vaša praktičnost i spremnost na prilagođavanje čini vas vještim kada je u pitanju zarada novca, no druga je stvar zadržati je, budući da je vaš uobičajeni obrazac da je potrošite brzo kako ste zaradili. Vjerujete da ste sretni u nagađanjima, a zapravo ste skloniji riskiranju od većine ljudi.

Kad vam se rizik isplati, čestitajte sebi na sreći - kad nema - ne volite pričati o tome.Na poslu ste oprezni i precizni, no često ćete zbog nedostatka strpljenja i upornosti stvari ostaviti nedovršenima. Entuzijazam pali i jenjava u jednakoj mjeri, tako da zapravo niste prikladni za zadatke koji zahtijevaju veliki napor tijekom dugog vremenskog razdoblja. Morate biti u poziciji u kojoj se vaš talent za brzo djelovanje, brzo razmišljanje i donošenje odluka cijeni, traži i cijeni.

Nikada niste zadovoljni statusom quo, trpite mnogo nemira - uvijek u potrazi za nečim boljim, nečim više! Podsjećaš me na sićušnu bebu koja se osjeća ljutito, zbunjeno i odbačeno što je gurnuta u neprijateljski svijet iz udobnosti (neba) majčine utrobe. Čini se da vam je cijeli život posvećen dokazivanju da ste vrijedni što ste tamo ostali!Sljedeći: ovan Ascendent ili Bik u usponu znak

Saznajte više o drugim rastućim i uzlaznim znakovima

Dom | Ostali članci o astrologiji

Popularni Postovi