Pogled iznutra na privatni način života kraljice Latife: njezin dugogodišnji partner i beba koju je potajno pozdravilaQueen Latifah jedna je od onih slavnih osoba koje vole ostati u nizu sa svojim partnerima usprkos uspješnoj karijeri.

Dana Owens popularno poznata kao kraljica Latifa poznata je glazbenica, glumica i producentica. Uspješnom karijerom jedna je od poznatih osoba koje vole ostati u nizu sa svojim partnerima.Partner kraljice Latifah

Od 2013. Latifah potiho izlazi sa svojim koreografom partnerom i bivšom djevojkom LA Lakersa Eboni Nichols. Njezina djevojka radije živi svoj život daleko od reflektora. Prema RadarOnline.com , par se upoznao na Dancing With the Stars.

Bila je tu za glumicu kad je izgubila majku Ritu Owens, 2018. Priča se da su zaručeni iako to nisu potvrdili ni Latifah ni njezin partner jer ne vole stavljati svoj posao vani.Dijete kraljice Latife

Čestitamo kraljici Latifah, koja je navodno postala majka 2019. Ona i njezin dugogodišnji partner Eboni Nichols dočekali su svoje prvo dijete, djevojčicu prema Radaronline.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji dijeli Day Time Tea with Candice (@daytimeteatime) 22. listopada 2018. u 21:13 PDTEboni je rodila dijete para nakon što je primijećena s rastućom kvrgom još u listopadu 2018. Izvor koji je vijest potvrdio u medijskoj objavi rekao je:

Latifah nikada nije bila tako puna života! Eboni i dijete dali su Latifi nešto vrlo posebno za život.

I kraljica Latifah i Eboni uspjeli su zadržati vijesti o svojoj bebi. Ali koreograf je bio fotografirali paparazzi odvođenje bebe u centar za meditaciju i yogo u Kaliforniji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila zvijezda ️‍ (@star__fearless) 16. listopada 2019. u 15:00 PDT

U međuvremenu, Latifah je potajno posjećivala centar za liječenje raka, Radar izvještaji . Zvijezda se ušuljala u ustanovu koja je specijalizirana za liječenje uznapredovalog raka i krvnih bolesti na Beverly Hillsu. Glumica je ranije istaknula važnost godišnjih fizičkih pregleda i ulogu koju imaju u dobroj preventivnoj njezi.

Unatoč svom statusu slavne osobe i karijeri u Hollywoodu, kraljica Latifah i Eboni uspjeli su održati prilično privatni način života.

Kraljica Latifa
Popularni Postovi