Tough Guy, gospodin T, nosio je na rukama teške zlatne narukvice u čast svojih predaka koji su bili prisiljeni nositi željezne lance



- Čvrsti momak iz 1980-ih, gospodin T, nosio je na rukama teške zlatne narukvice u čast svojih predaka koji su bili prisiljeni nositi željezne lance - Celebs - Fabiosa

Kao umirovljeni profesionalni hrvač, poznati gospodin T najpoznatiji je po ulozi B. A. Baracusa u TV emisiji 80-ih A-tim , kao i boksač Clubber Lang u Rocky III film. Njegova privlačna frizura afričkog ratnika Mandinka zasigurno ga je učinila vrlo prepoznatljivim, ojačavši njegov imidž žilavih frajera.



gettyimages

Teške dječje godine

Lawrence Tureaud rođen je u Chicagu u državi Illinois i bio je najmlađi sin u obitelji s 12 djece. Svi su odrasli u malom stanu u loše izgrađenoj zgradi. Bilo je to područje za siromašne, poznato i kao jako zagađeno. Iako je Tureaudov otac bio ministar, dječak je često bio svjedok svih vrsta zločina u okrugu. Ali bio je odlučan u tome da uspije, a snažna volja, kao i majčina ljubav, pomogle su mu da preživi ovo teško vrijeme.





Tureaud je izabrao svoje profesionalno ime - gospodin T - na temelju nedostatka poštovanja od strane bijelaca, što je primijetio tijekom svog djetinjstva. Dakle, ime je namjerno započelo s Mr. u znak poštovanja koje nitko od njegove obitelji nije znao.

gettyimages



Gospodin T pohađao je srednju stručnu školu Dunbar gdje se zainteresirao za borilačke vještine i druge sportove. Tijekom studija pobijedio je u hrvačkom prvenstvu grada 2 godine zaredom. Počeo je odlaziti na sveučilište Prairie View A&M, osvajajući nogometnu stipendiju, ali je izbačen za godinu dana.

Zatim se prijavio u američku vojsku i služio u korpusu vojne policije gdje je brzo postao vođa odreda. Nakon otkaza prvo je počeo raditi kao izbacivač. Počeo je nositi zlatne lančiće i sve vrste nakita koje su klijenti izgubili u tučnjavi. Njegov je posao uglavnom bio da štiti dilere droge, ali također je sudjelovao u brojnim tučnjavama i bio je puno puta tužen, ali je pobijedio u svakom slučaju.



gettyimages

Na kraju je prešao na karijeru tjelohranitelja, štiteći ljude svih profesija: od učitelja i dizajnera do političara i milijunaša. Među njegovim klijentima bili su Michael Jackson, Leon Spinks, Muhammad Ali, Diana Ross i Steve McQueen. Njegova bi se plaća ponekad vinula i do 10.000 američkih dolara dnevno, ovisno o rizicima i putovanjima.

Na svom položaju, gospodin T ima dva glavna pravila: klijent mora biti u svakom trenutku iskren s njim i mora prvo kupovati. Također je upozorio svoje klijente da im ne može jamčiti život, rekavši:

Učinio sam sve osim da garantiram život ljudi, ali garantiram vam da ću dati svoj život štiteći vaš.

gettyimages

Njegova velika pauza dogodila se kad je Sylvester Stallone primijetio glumački potencijal gospodina T. i ponudio mu ulogu u njegovom filmu Rocky III . Tada je gospodin T smislio svoju poznatu krilaticu, 'Šteta mi je budala!'

Tureaud je također poznat po svom neobičnom stilu. Svaki od njegovih zlatnih lanaca i narukvica ima posebno značenje i služi određenom cilju. Nosio je zlato kao simbol afričkih robova koji su morali nositi željezne lance. U njegovom desnom uhu nalazile su se 3 naušnice koje simboliziraju 'Otac, Sin i Duh Sveti, trojica mudraca.' Ali nije sve, jer je u lijevom uhu nosio 4 naušnice kako bi se povezao s četiri godišnja doba, četiri smjera i četiri pisca evanđelja, a kamoli hje izvanredna frizura koja seže do ratnika Mandinke, potomaka carstva Mali.

gettyimages

Ali to se sve moralo zaustaviti nakon što je uragan Katrina 2005. godine pogodio zaljevsku obalu. Gospodin T jednostavno nije mogao nastaviti nositi teški nakit, budući da je svjedočio svim razaranjima i patnjama pogođenih područja. On je rekao:

Kao kršćanin, kad sam vidio kako drugi ljudi gube život i gube zemlju i imanje [...], osjećao sam da bi bio grijeh pred Bogom da i dalje nosim svoje zlato. Osjećao sam da će to biti neosjetljivo i s nepoštovanjem prema ljudima koji su sve izgubili, pa sam prestao nositi svoje zlato.

Tureaud je bio oženjen Phyllis Clark i iz ovog braka ima troje djece. Osim toga, preživio je T-stanični limfom. To mu je rijetko stanje dijagnosticirano 1995. godine, ali to ga nije spriječilo da bude aktivan do danas. Štoviše, ime gospodina T bilo je uključeno u krilo slavnih u Kući slavnih WWE-a 2014. godine.

gettyimages

Ovaj izvanredan čovjek uistinu je zaslužio svoje pravo da ga se naziva pravim pobjednikom!

PROČITAJTE I: Kako se mladi Sean Connery nekada morao braniti i pretući šest članova opasne škotske kriminalne bande

Popularni Postovi