Udovica Cary Granta, Barbara Harris, 'Tajno datirana' svog najboljeg prijatelja milijardera nakon njegove iznenadne smrtiCary Grant se ženio pet puta, a njegova posljednja žena, koja je bila 47 godina mlađa, navodno je hodala s najboljim prijateljem nakon njegove smrti. Saznajte više detalja!

Cary Grant udavala se pet puta. Njegova najnovija supruga Barbara Harris, koja je bila 47 godina mlađa od njega, provela je s njim pola desetljeća dok nije napustio svijet.

Supruge Cary Granta bile su američka glumica Virginia Cherrill, američka društvenka Barbara Hutton, američka glumica rođena u Francuskoj, i spisateljica Betsy Drake, američki scenarist i producent Dyan Cannon i njegova konačna supruga, koja je britanska agentica za odnose s javnošću u hotelima.

Cary Grant i Barbara Harris

Supruga Cary Granta, Barbara Harris, postala je udovica nakon što je glumac preminuo u dobi od 82. Njegov najbolji prijatelj Kirk Kerkorian ostao je blizu ožalošćene žene, pokušavajući pružiti njegovu pomoć i podršku.Prema Dnevna pošta , kolumnistica ogovaranja Liz Smith jednom je izvijestila da su se njih dvije mogle vjenčati. Govorilo se da su Barbara Harris i Kirk Kerkorian živjeli zajedno nakon Caryne smrti na Beverly Hillsu. U to su vrijeme navodno tražili vilu na jugu Francuske.Njihova veza nikada nije službeno potvrđena, ali Barbara se također morala oprostiti od Kirka 2015. godine kada je umro u 98. godini.

Cary Grant i Barbara Harris

Prema Los Angeles Times , Indiskretan zvijezda je kao dio svoje volje ostavio ogroman dio svog imanja Barbari Harris i njegovom jedinom djetetu Jennifer iz Dyan Cannona.

U dokumentima se napominje da će njegovo imanje na Beverly Hillsu od četiri hektara i njegov sadržaj biti u vlasništvu njegove najnovije supruge. Također je dobila polovicu ostatka njegovog osobnog imanja. Druga polovica bila je u povjerenju za njegovu kćer - Jennifer Grant primao je prihod od nje do svoje 30. godine. Ostatak joj je predat kad je napunila 35 godina.

Brakovi Cary Granta

The Plavokosa Venera glumac je uništavao svoje brakove i imao je više ljubavnih veza. Dozvoli očito imao borbe s obiteljskim životom, jer mu je bilo teško tako nastaviti.

Caryjeva četvrta supruga i majka njegove jedine kćeri, Dyan Cannon , objavio memoare pod naslovom Dragi Cary: Moj život s Caryjem Grantom 2011. Voljela ga je, ali kako su rasli zajedno, primijetila je njegovu tamnu stranu; naime, duboko je u duši 'udomio' negativne emocije.

Top također napisao da je američki glumac rođen u Engleskoj svaki sljedeći brak nalazio sve uvrnutijim. Cary Grant priznao je da je imao puno problema s povjerenjem i strah da će nekoga izgubiti. U osnovi, bio je to 'ciklus straha i nesigurnosti' nad kojim otac nije mogao preuzeti kontrolu.

Uspjeh Caryja Granta bio je doduše nevjerojatan. Međutim, kako to često biva, glumac je duboko u sebi patio od mnogih osobnih demona, što je utjecalo na njegov romantični i obiteljski život.

Poznate osobe Slavni parovi Odnosi Ljubavna priča
Popularni Postovi