Angelina Jolie i Brad Pitt u potpunosti podržavaju svoju kćer Shiloh u odabiru njezinog spolnog identitetaNajnovije vijesti Angelina Jolie i Brad Pitt u potpunosti podržavaju svoju kćer Shiloh u odabiru njezinog rodnog identiteta na Fabiosi

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt je prvo biološko dijete Brad Pitt i Angelina Jolie . Rođena je 27. svibnja 2006. u Namibiji. Tijekom svojih prvih nekoliko godina života bila je poput svake druge djevojke - s dugom kosom i haljinama.Međutim, čak i u toj mladoj dobi, Shiloh je znala da jest dječak zarobljen u tijelu djevojke , pa je tražila od roditelja da je puste da se odijeva poput dječaka. Angelina i Brad prema njezinim su se željama odnosili s poštovanjem i dopustili joj da to učini. Osim toga, dopustili su Shiloh da je kratko ošiša. U intervjuu tijekom Show Oprah Winfrey 2008. godine, Brad Pitt rekao je da bi Shiloh volio da se zove John.

gettyimages

Kako je odrastala, Pitt i Jolie uvijek su bili na njezinoj strani, podržavajući je. Oni vole roditelje, spremni učiniti sve da usreće svoju djecu .

PROČITAJTE I: Iranska tinejdžerka pretvorila se u 'zombija' kako bi izgledala poput svog slavnog idola Angelina JolieAngelina je uvijek poštovala i podržavala preferencije svoje kćeri. Ona je pravi uzor onim roditeljima koji se pokušavaju boriti protiv želja svoje djece, umjesto da budu tu da ih podržavaju.

gettyimages2010. godine u a sajam taštine priča, Angie je rekla da nije imala problema s izgledom svoje kćeri. Čak je spomenula da Shiloh želi biti dječak, i to u potpunosti prihvaća. Jolie rekao je da je kad je odrastala bila najsličnija Shilohu:

Glup i verbalan, rani znakovi izvođača. Nekad sam se oblačio u kostime i skakao okolo. Ali u jednom sam se trenutku zatvorio, potamnio. Ne sjećam se da se bilo što dogodilo. Mislim da vas jednostavno pogodi stvarnost nekih stvari u životu, previše razmišljate, počnete shvaćati da svijet nije onakav kakav ste željeli, pa se produbljujete. Onda, kad sam imao djecu i postajao stariji - glup, lakši - sve se vratilo. '

Na Shilohov rođendan u Disneylandu djevojka je izgledala 100% muški, čak i s odijelom i kravatom.

gettyimages

Iako adolescentica ima potpuno muški izgled, njezino je tijelo i dalje žensko i zato je Shiloh započela hormonalni tretman. Moguće je da će u budućnosti biti podvrgnuta operaciji promjene spola.

Sad, tko je ne pozna, zakleo bi se da je dječak. Ali obitelj Jolie-Pitt podržala je i prihvatila Shiloh baš kao što je i ona.

gettyimages

Nadajmo se da će Angelina i Brad postati uzor mnogim roditeljima.

PROČITAJTE I: Angelina Jolie i Jennifer Aniston mogu izgledati drugačije, ali imaju puno više zajedničkog nego što možda mislite

Brad Pitt Angelina Jolie

Popularni Postovi