Tatum O'Neal i sin Johna McEnroea Kevin sav je odrastao i vinuo se kao nadareni autorSin Johna McEnroea i Tatuma O 'Neala, Kevin je sada već odrastao i ostaje zauzet slijedeći svoju strast, pišući. Što radi ovih dana i kako stoje stvari s njegovim roditeljima? Upravo ćete saznati.

Tatum O'Neal i John McEnroe nisu imali savršen brak. No, ipak su dočekali sina koji je sada postao uspjeh.

John McEnroe o susretu i ženidbi s Tatumom

John McEnroe bio je teniska legenda koja se zaljubila u prekrasnu holivudsku glumicu Tatum O 'Neal nakon što su se njih dvoje upoznali na zabavi.

Dok razgovaram s CNN 2002. godine John je otkrio da mu je na tom događaju Tatum zapeo za oko i nakon što su prišli njoj, satima su razgovarali i upoznavali se.

Tatum OGetty Images / Idealna slika

Ovaj se monumentalni susret dogodio 1974. godine u vrijeme kada je lijepa Tatum O'Neal već bila poznata kao najmlađa osoba koja je osvojila Oscara.Bio sam previše svjestan da joj je otac Ryan O'Neal, Tom Cruise svog vremena. Jesam li bio pretjerano impresioniran? Pomalo zvjezdani? Može biti.

Veza Tatuma i Johna cvjetala je od te točke nadalje i na kraju su povezali čvor. Nažalost, njihova ljubav nije trebala potrajati jer su se razveli 1992. godine, šest godina nakon vjenčanja.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Tatum O'neal (@tatum__oneal) 29. ožujka 2019. u 17:26 PDT

Prije razdvajanja, zajedno su dočekali troje djece; Kevin, Sean i Emily.

Što Kevin radi danas?

Prošlo je mnogo godina od sve te drame i iako John i Tatumova veza nakon razvoda zapravo nije postala bolja, njihov sin Kevin, barem, napreduje.

Tatum OGetty Images / Idealna slika

Prema Kontrapunkt , Kevin je odrastao baveći se vlastitom strašću prema umjetnosti, ali ne u glumi, poput svoje majke. Pisac je i autor knjige Naš grad: roman .

Tijekom intervjua s Danas , Kevin je otkrio da se knjiga temelji na životu njegove bake Joanne Moore koja se borila s problemima ovisnosti i bila komplicirana žena. Prema Kevinu, Joanna je bila glumica, ali imala je problema s postizanjem stalnog uspjeha jer bi često sabotirala sebe. To ju je pretvorilo u upozoravajuću priču u obitelji.

Tatum OGetty Images / Idealna slika

Kevin je otkrio da je, poput svoje majke i bake, također imao problema s ovisnošću, ali ubrzo je naučio da mu nije najveći neprijatelj i odlučio je raditi na poboljšanju.

Općenito, stvari za Kevina izgledaju dobro. No, na pitanje kako se slažu njegovi roditelji, rekao je da Tatum i John nisu bili baš bliski. Međutim, on, Kevin, dobro se slagao s tatom, mamom i pomajkom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Tatum O'neal (@tatum__oneal) 26. prosinca 2019. u 17:14 PST

Odrastao kao McEnroe

Djeca Tatuma O'Neala i Johna McEnroea otvorila su nekoliko stvari koje su povezane s odrastanjem u obitelji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio Kevin Jack McEnroe (@kevinjmcenroe) 11. kolovoza 2015. u 16:27 PDT

  • Tijekom razgovora s narod , Kevin je otkrio da je oklijevao reći ljudima kako prezime odrasta s obzirom na skandal koji je u to vrijeme bio vezan za njegove roditelje. Imao je odlučnost da se proslavi i bude svoja osoba.
  • Emily je u istom intervjuu otkrila da je osjećala ogroman pritisak kako raste zbog uspjeha po kojima su bili poznati njezini roditelji.
  • Sean, koji je danas fotograf, podijelio je kako je njegova majka, iako je imala 'težak' život, još uvijek bila osoba koja voli.
  • Kevin je također otkrio, u drugom intervju , da mu je pisanje romana pomoglo da bolje razumije svoju majku i njene borbe. Pomoglo mu je da dođe do točke opraštanja.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Tatum O'neal (@tatum__oneal) 27. prosinca 2019. u 06:56 PST

Tatum i John nisu imali najjači brak. No, ipak su dočekali troje djece koja su sada pronašla uspjehe na svojim poljima. Kevin je, na primjer, naučio više o svojoj obitelji zahvaljujući knjizi koju je napisao. Također nema teških osjećaja prema svojoj prošlosti. Lijepo je znati da se, unatoč složenoj povijesti, svi slažu.

Djeca slavnih Poznate osobe
Popularni Postovi