James Taylor i Carly Simon razveli su se prije gotovo 40 godina, ali ona ga i dalje voli unatoč nevjeriBrak Jamesa Taylora i Carly Simon završio je u bolnom razvodu nakon 9-godišnjeg braka. Koji je razlog bio iza toga?

James Taylor i Carly Simon bili su zajedno devet 'divnih' godina (1972.-1981.) I imali dvoje djece: kćer Sarah 'Sally' i sina Benjamina 'Bena'. Brak para završio je bolnim razvodom nakon dvogodišnje razdvojenosti.Iako je osobni život Jamesa Taylora i Carly Simon bio visoko oglašen, to nije bio razlog njihovog razdvajanja. Pjevačica je vjerovala da je prekid nužan jer je oba partnera učinila na boljem mjestu. Davne 1981. godine željeli su ostati prijatelji i suroditelji svoje dvoje djece, ali koji je bio stvarni razlog njihovog razvoda i što se poslije dogodilo?

James Taylor o Carly Simon

I James Taylor i Carly Simon nekako imaju različita mišljenja o tome zašto su se razveli. U knjizi, Dječaci u drveću , Carly Simon otkrila je da je sve pošlo po zlu kad je njezin suprug priznao da je 'vidio nekoliko drugih žena'.Bilo je to poražavajuće vrijeme za mladu zvijezdu, jer je željela riješiti stvari s Jamesom, ali bilo je previše bolno za dogovaranje, jer je nastavio izlaziti s ljubavnicom zvanom Every, iako je obećao da je to privremeno. U memoarima je napisala:

Bilo je to potresno vrijeme u mom životu, posebno u braku. Još sam uvijek želio da stvari funkcioniraju s Jamesom. Udala sam se za njega zauvijek. To nije bila iluzija.Davne 2010. godine James Taylor iskreno je o svom odnosu sa bivšom suprugom govorio u izvještaju 7:30. Rekao je da su se razveli jer je njihov brak bio vrlo preuranjen jer nije imao čvrst potplat pod nogama. 'Bilo je nekako osuđeno', dodao je A-lister.

U istom dahu, Carly nevjeru nije smatrala 'Kraj braka' ali laganje o tome. Uz to, Taylorova ovisnost također je uzela ulogu u njihovoj romansi.

Ipak ljubav

Koliko god to bolno zvučalo, Carly Simon i dalje je zaljubljena u svog prvog supruga. Razgovarajući s NAROD 2015. kantautorica je rekla da njih dvoje nisu razgovarali - i to nije promijenilo činjenicu njezinih osjećaja prema Jamesu.

Još uvijek ga želim izliječiti; I dalje ga želim urediti. I jako ga volim.

Pisanje memoara, Dječaci u drveću , pomogla zvijezdi da procijeni ljubav prema Jamesu:

... Ali, tijekom pisanja knjige, zaista sam počeo shvaćati da mogu voljeti, a ne biti voljen. I to je za mene bila velika spoznaja, da to ne mora biti dvosmjerna ulica.

Izlazni život Carly Simon

  • Bila je udana za pjesnika Jima Harta, koji se kasnije pokazao homoseksualcem, od 1987. do 2007. godine.
  • Posljednjih deset godina hoda s kirurgom Richardom Koehlerom.
  • Jednom je imala šestomjesečnu vezu s Johnom Travoltom.

Stalno se vode rasprave o tome što je bolje: voljeti ili biti voljen. Nesumnjivo je da je savršen odgovor oboje, ali što učiniti kad osjećaji nisu obostrani? Iako je Carly Simon romantično povezana s mnogim muškarcima, njezino srce i dalje pripada onome tko ga je slomio. Nadam se da će barem ostatak svog života moći živjeti s mirom.

Poznate osobe Parovi slavnih Odnosi
Popularni Postovi