Sigurnosno upozorenje: Zašto noge nikada ne smijete stavljati na nadzornu ploču automobilaNajnovije vijesti Sigurnosno upozorenje: Zašto nikada ne biste stavili noge na nadzornu ploču automobila na Fabiosi

Ako vam je netko ikad rekao da spustite noge s nadzorne ploče automobila - zasigurno je bio u pravu. I ne zbog mogućeg oštećenja naslovnice, već zbog opasnosti u koju ste se izlagali. Audra Tatum postala je žrtvom svoje nepažnje prije više od dvije godine i to je postalo najveće žaljenje žene u životu.

Sigurnosno upozorenje: Zašto noge nikada ne smijete stavljati na nadzornu ploču automobilaBLACKDAY / Shutterstock.com

PROČITAJTE I: Moj automobil miriše: 7 glavnih savjeta za rješavanje loših mirisa

Užasna tragedija

Audra Tatum vozila se kući sa suprugom po njihova dva sina. Bila je na suvozačevom mjestu, a jednom je nogom bila na nadzornoj ploči automobila. Suprug ju je upozorio da će joj, ako imaju olupinu, slomiti nogu. Ali žena ga je otpustila.

Nažalost, prometne se nesreće događaju cijelo vrijeme, a najčešće dolaze iz vedra neba. Slučaj Audre Tatum nije bio iznimka. Niotkuda se ispred njih našao automobil, tako da je Tatum s jedne strane zaskočio.Životna trauma

Zbog sudara, zračni jastuk je balonom bacio nogu u Audrino lice. Osim noge, slomila je i nos. Liječnici su rekli da, da je nogom stala na pod, a ne na ploču s instrumentima, ne bi dobila nikakvu štetu i bila bi u potpunosti u redu. Bila je vezana sigurnosnim pojasom, koji joj je spriječio da slomi donji dio leđa ili vrat.

Kwangmoozaa / Shutterstock.comPROČITAJTE I: 'Bila sam zarobljena u sebi dok sam vrištala' Uzmi moje bebe! '' Majka četvero prisjeća se užasne automobilske nesreće

Danas žena i dalje svakodnevno osjeća ekstremnu, mučnu bol. Zabrinuta je i pokušava podići svijest:

Kajem se svakog dana. Svaki sat svakog dana, jer svaki put kad pritisnem nogu, osjetim to ... Ne sjedite tako. Ako tako sjedite, tražite to.

Slične priče o događajima u cijelom svijetu

Zapravo, prema Chattanooga vatrogascima, zračni jastuci obično se aktiviraju između 100 i 220 mph. Ako osoba sjedi na nogama, riskirat će da ih se pošalje kroz očne duplje zbog nesreće.

Ljudi dijele svoje priče kako bi bili sigurni da nitko ne bude ozlijeđen zbog njihovog neznanja:

Ovdje možete vidjeti što zračni jastuk čini nogama manekena kada se aktivira.

Zapamtite pravila sigurne vožnje automobilom i vodite računa o cestama! Ne ponavljajte tuđe pogreške. Ostati zdrav.

PROČITAJTE I: Nakon ozbiljne automobilske nesreće, Mickey Gilley razgovara o važnosti sigurnosnih pojaseva

Rat Životni hakovi automobila Hakovi automobila
Popularni Postovi