34-godišnji brak Katharine Ross dokazuje da 4 razvoda nisu presuda- 34-godišnji brak Katharine Ross dokazuje da 4 razvoda nisu presuda - Celebs - Fabiosa

Iako se u naslovima o holivudskim parovima najčešće nalaze priče o odvojenost i razvod , ne čujemo puno o onima koji su uspjeli ostati snažni i nepokolebljivi. Jedan od tih prekrasnih primjera su Sam Elliott (73) i Katharine Ross (78).gettyimages

Sam i Katharine jesu u braku 34 godine i imaju lijepu 33-godišnju kćer Cleo Rose Elliott. Par se upoznao dok je glumio u filmu Ostavština , 1978. godine.

gettyimages

Elliott je najpoznatiji po svojim slavnim brkovima, kao i ulogama u Nadgrobni spomenik (1993) i Veliki Lebowski (1998). Katharineina najznačajnija izvedba bila je u klasiku Maturant (1967.).gettyimages

PROČITAJTE I: Uvijek ćete prepoznati te brkove: najupečatljivije uloge Sama ElliottaPar se nedavno pojavio u Heroj (2017.), u kojem je Ross glumio bivšu suprugu Elliottovog glavnog lika.

gettyimages

Iako je Katharine bila prva Samova supruga, Ross je prije toga bio oženjen, i to ne jednom.

Brakovi Katharine Ross koji nisu uspjeli ustupiti mjesto trajnom.

Prije nego što se nagodila sa Samom Elliottom, Katharine Ross udala se četiri puta. Njezin prvi suprug bio je glumac Joel Fabiani. Njihov brak trajao je dvije godine, od 1960. do 1962. Nedugo nakon prvog razvoda, Katharine se udala za Johna Mariona 1994. godine, ali njihov se savez raspao tri godine kasnije.

gettyimages

Katharineina uloga u Butch Cassidy i Sundance Kid (1969.) nije joj donio samo nagradu BAFTA za najbolju glumicu, već i njenog trećeg supruga, snimatelja Conrada L. Halla. Par se vjenčao 1969. godine, a razveo se 1973. godine.

gettyimages

PROČITAJTE I: 73-godišnji Sam Elliott podijelio je ono što je održalo njihov brak s Katharine Ross (77)

Dvije godine kasnije, Ross je na snimanju filma upoznala svog četvrtog supruga Gaetana Lisi Stepfordove žene (1975.). Odmah su povezali čvor, ali potom su se razdvojili 1979. godine.

gettyimages

Netko bi pomislio da se nakon četiri propala braka Katharine trebala odreći nade, ali njezina nam priča pokazuje da je još uvijek moguće pronaći pravu ljubav, čak i nakon mnogih pokušaja i pogrešaka.

Postoji život nakon razvoda, a onda i neki.

Možda ćete se iznenaditi kako je Katharine Ross ostala bez nade nakon što se četiri puta neuspješno udala. Pa, to ima neke veze s tim kako se žene općenito nose s razvodom.

Utvrđeno je da se žene nose s razvodom bolje od muškaraca, a čak su se ponovno našle sretne nakon pet godina nakon razdvajanja. Istraživanje je pokazalo da je to povezano s načinom na koji se muškarac i žena bave glavnim životnim problemima. Žene su se pokazale prilagodljivijima i sklona su kretanju dalje.

putem GIPHY-a

Dakle, dame, nemojte odustati ako vam prvi, ili drugi, pa čak ni treći brak nije uspio. Uvijek postoji šansa da budete sretni, sve dok ostanete jaki i pozitivni.

PROČITAJTE I: Američka glumica Sissy Spacek udala se već 43 godine za svog supruga, redatelja Jacka Fiska

Popularni Postovi