Prabaka u 58. godini: Whoopi Goldberg ima praunuku koja je prilično drhtava ličnostWhoopi Goldberg postala je prabaka kad je imala samo 58 godina.

Možete li se zamisliti da postanete prabaka? A biti prabaka s 58 godina? Upravo se to dogodilo Whoopi Goldberg. Štoviše, postala je baka s 34 godine! Možeš li zamisliti? Samo 34 i ta-da - ti si baka!Whoopi Goldberg je prabaka

Kći Whoopi, Alex Martin, rodila je djevojčicu Amarah Skye kad je Whoopi imala 30 godina. Tada je glumica dočekala i druge unuke - Jerseyja i Masona.

U dobi od 34 godine Sestrinski zakon zvijezda postala baka i nije mogla vjerovati. Obično neke žene rađaju u takvoj dobi, a Whoopi je već dočekala malu Amarahu.

Prabaka u 58. godini: Whoopi Goldberg ima praunuku koja je prilično drhtava ličnostGetty Images / Idealna slika

PROČITAJTE I: Whoopi Goldberg napada predsjednika Trumpa zbog njegovih vatrogasnih tweetova: “Prestanite cvrkutati! Prestani!'24 godine kasnije dogodilo se nešto zaista posebno. Whoppi je dočekala praunuku. Postala je prabaka djevojčice, zvane Charlie Rose, kada je imala samo 58 godina. Glumica je cijenila bebu više nego u mladosti, iako je priznala da nije imala 'prakse' brinuti se o djetetu toliko dugo vremena.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji dijeli WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) 1. travnja 2014. u 11:43 PDTAli zahvaljujući svom ljubaznom srcu i instinktima vrlo je sretna prabaka drage djevojčice.

Charlie je slatkica

Praunuka Whoopi Goldberg mlada je, ali već je zakucala sve fotografije. Mala slatkica modni je stil baš njezine poznate prabake.

Charlie se uvijek smiješi i oblači u moderne odjevne kombinacije, a njezinoj slatkoći nitko ne može odoljeti.

Pogledajte samo ovu preslatku djevojku!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio 8. čudo (@ 8figurefella) 18. lipnja 2017. u 12:53 PDT

PROČITAJTE I: Whoopi Goldberg možda neće biti na ekranu, ali još uvijek je zauzeta projektima

Očito je da dijete ima vrlo nevjerojatne osobine lica: velike oči, slatki nos, nevjerojatnu liniju čeljusti, duge trepavice i previše kovrčavu smeđu kosu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio 8. čudo (@ 8figurefella) 16. ožujka 2017. u 21:19 PDT

Whoopi je predivna prabaka dok na Charteru objavljuje slike Charlieja na Facebooku i Instagramu pokazujući svoj ponos i ljubav maloj slatkici.

Možda postane model ili odabere korake prabake i bude poznata glumica komičarke.

Koja je osobnost Charlie Rose?

Na Show Rachael Ray 2016. godine Whoopi Goldberg otvorila je svoj život i svoju praunuku. Rekla je:

Oh, Charlie? Charlie Rose je opaka beba * smije se *.

Komičar je otkrio kako je Charlie bio nevjerojatno sjajan. Sa smiješnim naglaskom razgovara sa svim ljudima oko sebe. Charlie ne kaže Whoopi, već više poput 'Oopi' kad razgovara sa svojom prabakom.

Whoopi je također dodao da Charlie nije volio biti beba i voditi sve te 'djetinjaste' razgovore. Vrlo je odlučna i voli kad se ljudi prema njoj ne odnose kao prema djetetu, već kao prema zreloj osobi.

Štoviše, djevojčica je vrlo dramatična. Voli glumiti, a takav način govora čini vrlo smiješnim i slatkim.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio 8. čudo (@ 8figurefella) 1. travnja 2018. u 13:39 PDT

Sigurni smo da je Whoopi Goldberg prekrasna prabaka i Charlie Rose ima veliku sreću što na svojoj strani ima slavnu glumicu. Djevojčica će vrlo brzo odrasti i jedva čekamo vidjeti kako bi izgradila svoju osobnost čak i na fantastičniji način!

PROČITAJTE I: Prilično u ružičastom: Whoopi Goldberg ubija CFDA crveni tepih u svom privlačnom Fuchsia odijelu

Popularni Postovi