7 poznatih osoba s dubokim borama na čelu koje nisu imale injekcije botoxa- 7 poznatih osoba s dubokim borama na čelu koje nisu imale injekcije botoksa - Poznate osobe - Fabiosa

Često se osjeća kao da nema takve osobe koja nije imala barem jednu injekciju ljepote i mladosti u svijetu slavnih. Stalno su pod pritiskom zbog reflektora, pa im je važno izgledati savršeno. Ako se na nečijem licu pojavi barem jedna bora, mediji će odmah napisati da je zauvijek mlada zvijezda već ostarila. Ali, postoje i takve poznate osobe koje se ne brinu zbog činjenice da im se s godinama koža mijenja. Pripremili smo za vas fotografije 7 zvijezda koje se ne bore sa znakovima starenja, a posebno ne vole injekcije botoxa. Sigurno su ponosni na to.1. Kate Middleton

Iako vojvotkinja od Cambridgea ima samo 36 godina, na čelu već ima duboke bore. Sigurno je to zato što je Kate vrlo osjećajna. Neki obožavatelji vjeruju da bi rođenje troje djece također moglo doprinijeti pojavi bora. Biti mama sigurno nije lak zadatak! Bez obzira na to, čini se da joj 'nedostaci' kože nimalo ne smetaju.

gettyimages

PROČITAJTE I: 3 jednostavne, ali učinkovite vježbe za rješavanje bora na licu

2. Meghan Markle

Lijepa Megan Markle, poput Kate, ima 36 godina. Ona također ima nekoliko dubokih bora na čelu, koje ne maskira. Također ne vidimo nikakve razloge da to učini. Meghan ima ljubavnog supruga koji je čak i mlađi od nje, i vojsku obožavatelja. Koga briga za te bore?gettyimages

3. Sarah Jessica Parker

Nije vijest da se glumice obično boje starenja, jer mlade djevojke neprestano pokušavaju ukrasti posao. No, Sarah Jessica Parker sigurna je da će za nju uvijek biti dobra uloga, pa se ne boji da joj koža ima neke prirodne 'nedostatke'. Više puta govori da čak rijetko posjećuje kozmetički salon, jer se glumica zalaže za prirodnu ljepotu i njegu kože.gettyimages

PROČITAJTE I: 5 esencijalnih ulja koja mogu pomoći u uklanjanju bora

4. Renée Zellweger

Još jedna holivudska ljepotica koja ne skriva bore na čelu je Renée Zellweger. Pojavili su se zahvaljujući svim vrstama izraza lica, koje svaki veliki glumac mora svladati.

gettyimages

5. Britney Spears

Bilo je vrijeme kad je Britney spalila svoj život i koristila zabranjene supstance. Navodno je to razdoblje uvelike utjecalo na njezin izgled u dobi od 36 godina. Sada redovito vježba i zdravo se hrani. Bore se, naravno, neće izravnati, ali nove se neće pojaviti tako brzo.

gettyimages

6. Emilia Clarke

Većina nas Emiliju poznaje po ulozi u Igra prijestolja . Jeste li znali da Khaleesi ima samo 31 godinu, a bore na čelu vrlo su joj vidljive. To je definitivno zbog njezinih zapanjujućih glumačkih vještina i živopisnih izraza lica.

gettyimages

7. Gwyneth Paltrow

Glumica više nije tinejdžerica. Gwyneth ima 45 godina, pa je pojava nekih bora uobičajena stvar. Unatoč tome, izgleda tako privlačno, zar ne?

gettyimages

Te žene vjeruju da je proces starenja lijep i prirodan. Stoga je injekcija botoksa jednostavno pogrešna. Mislite li da zvijezde rade ispravno ili trebaju održavati svoj idealan imidž u javnosti? Napišite svoje mišljenje u komentarima!

PROČITAJTE I: 4 super učinkovita i jednostavna kućna lijeka za smanjenje onih dosadnih bora na vratu

Poznate osobe
Popularni Postovi