Tko je nova djevojka Shaquille O’Neal? Košarkaška zvijezda izlazi s glumicom filma 'Chicago Fire' Annie IlonzehDjevojka Shaquille O'Neal Annie Ilonzeh najpoznatija je po ulozi Emily Foster u filmu 'Chicago Fire'.

Shaquille O’Neal hodao je s više žena, ali njegova trenutna djevojka ne brine o njegovim prošlim poslovima. Tko je nova ljubav Shaqa O-Neala? Vjerojatno je i vi znate.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) 22. studenog 2019. u 09:21 PST

Supruga Shaquillea O’Neala i bolni razlaz

Shaquille O'Neal jedan je od najpriznatijih i najuspješnijih košarkaša, a ujedno i sportski analitičar. Shaqov vremenski slijed odnosa nije ništa manje svijetao kao i njegova uspješna karijera.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) 7. prosinca 2019. u 13:47 PST

Shaquille O’Neal izlazio je s najljepšim manekenkama i glumicama prije nego što je pronašao ljubav supruga Shaunie O’Neal.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Shaunie O'Neal (@ shaunieoneal5) 10. prosinca 2019. u 00:16 PST

Zaljubljene ptice izlazile su tri godine prije nego što ih je Shaq zaprosio 2000. Ali Shaquille i Shaunie vjenčali su se samo dvije godine kasnije. Par je dočekao četvero djece zajedno.Shaquille i Shaunie podnijeli su zahtjev za razvod nakon 9 godina braka. Bio je to jedan od najdramatičnijih podjela među slavnim parovima. Shaunie je optužila sportaša da je vara, dok je Shaq također sumnjao u nevjeru svoje supruge.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) 6. listopada 2019. u 22:11 PDT

Nova ljubav i novi početak

Shaquille O’Neal trenutno se zabavlja s glumicom Annie Ilonzeh. Annie je glumila u nizu uspješnih TV serija, ali njezin se proboj dogodio kada je dobila ulogu Emily Foster u Chicago Fire.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila annieilonzeh (@annieilonzeh) 24. rujna 2018. u 19:30 PDT

Shaq i Annie imaju puno zajedničkog, uključujući zajednički interes za sport. Ilonzeh je dobio košarkašku stipendiju na Sveučilištu u Teksasu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila annieilonzeh (@annieilonzeh) 15. svibnja 2019. u 16:57 PDT

Annie nije samo vrlo lijepa žena, već se proslavila i kao jedna od trenutno najtraženijih TV glumica. Njezina procijenjena neto vrijednost u 2019. godini navodno je dosegla oko pet milijuna dolara.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila annieilonzeh (@annieilonzeh) 29. kolovoza 2018. u 08:24 PDT

Unatoč deset godina razlike u godinama, Shaquille O’Neal i Annie Ilonzeh izgledaju vrlo sretno i ludo zaljubljeno tijekom zajedničkih javnih nastupa. Istina je kad ljudi kažu da ljubav nema dobnih granica!

Poznate osobe
Popularni Postovi