Tko je odrasli sin Pat Sajak, Patrick Jr.? Zgodni momak više voli kloniti se svjetlostiNajnovije vijesti Tko je odrasli sin Pat Sajaka, Patrick Jr.? Zgodni momak više voli držanje izvan svjetlosti Fabiose

Pat Sajak pokazao se kao čitav svijet naše ere. Služio je Americi u Vijetnamskom ratu, a zatim je karijeru preusmjerio na televiziju.Mnogo se o njemu zna, dok njegov obiteljski život uglavnom ostaje u sjeni. Tako nikada nismo naišli na njegova zgodnog momka, Paticka mlađeg. Pa, do sada!

Tko je Pat SajakGetty Images / Idealna slika

PROČITAJTE I: Poput oca, poput sina: Kid komičara Johna Candyja također je glumac

Dajući drugi put šarm, Pat je pronašao ljubav svog života, Lesly, nakon što mu je prvi brak propao. Nakon duga povijest prijateljstva, par je vezao čvor 1989. godine u Rimokatoličkoj crkvi Svete Marije u Annapolisu u saveznoj državi Maryland.Imaju dvoje djece zajedno: kćer Maggie, rođenu 1995. i sina po imenu Patrick Michael James, rođenu 1990. Upoznajmo briljantnu djecu!

Tko je Pat SajakGetty Images / Idealna slikaPROČITAJTE I: Poput oca Poput sina: Nezakoniti sin Arnolda Schwarzeneggera može se pohvaliti svojim čeličnim mišićima

Njegov odrasli sin ne obraća pažnju na sebe

The Kolo sreće domaćin je uspio dati svoju djecu sasvim normalan život . Unatoč tome što su imali priliku, nikad nisu upili nikakvu svjetlost. Njegov odrasli sin Patrick Jr., koji ima 28 godina, nikada se nije pojavio ni na kakvim značajnim događajima sa svojim roditeljima.

Vrijeme je da malo zavirite!

Tko je Pat SajakGetty Images / Idealna slika

Mladić je smrtno privlačan i stekao je neke osobine svoga oca. Znamo, zar ne? Trebali bismo vam dati detalje da biste ga uhodili na mreži. Ali, nažalost, Patrick Jr. nalazi se u potpunom stealth načinu rada, imajući blizu nule prisutnost na društvenim mrežama mrežama. O ne!

Tko je Pat SajakGetty Images / Idealna slika

PROČITAJTE I: Poput oca, poput sina: Tori Roloff dijeli slatke ljetne slike sina Jacksona koji izgleda baš poput oca

Njegova je lijepa sestra sasvim suprotna

Za razliku od Michaela. njegova sestra Maggie ne bježi od kamera. Zapravo je nadobudni pjevač koji savladava više instrumenata. Do danas je objavila tri singla - Divlji dječak, lijep iznutra , I Da sam trebao ići. Da ih poslušam, možda?

Ponekad je najbolja opcija izbjegavanje znatiželjnih pogleda ljudi. Slijedite li vi ovaj Patrick Jr. ovaj pojam?

Podijelite ovo i javite nam!

PROČITAJTE I: Tatina curica! Kći Jeremy Clarkson Emily je sva odrasla i izgleda potpuno poput svog oca

Popularni Postovi