Gdje je njegova lijepa duga kosa? Je li Jeremy Roloff stvarno izrezao svoje kovrče na veliko iznenađenje svih obožavatelja?- Gdje mu je lijepa duga kosa? Je li Jeremy Roloff stvarno izrezao svoje kovrče na veliko iznenađenje svih obožavatelja? - Celebs - Fabiosa

Je li Jeremy Roloff stvarno ošišao svoju dugu kovrčavu kosu ili je to samo rep? Mali ljudi, Veliki svijet zvijezda doslovno je svojim Instagramom pogodila svoju novu fotografiju.Objavio: Jeremy James Roloff (@jeremyroloff) 14. srpnja 2018. u 1:01 PDT

Što je s tvojom kosom, Jeremy?

Jeremy Roloff u posljednje vrijeme ne prestaje iznenaditi svoje obožavatelje. Prije dva tjedna, Mali ljudi, Veliki svijet zvijezda je objavila bombu.

PROČITAJTE I: Kraj ere: Jeremy i Audrey Roloff napuštaju 'Male ljude, veliki svijet' nakon 14 godina i 17 sezona

Jeremy i njegova supruga Audrey odlučili su napustiti show nakon 14 godina. Amyin je vijest objavio putem objave na Instagramu tražeći od publike da poštuje njegov izbor.HVALA na ljubavi i podršci. Vaše se poruke, komentari, darovi i pošta primjećuju i cijene. Zahvaljujemo na poštovanju naše odluke.

Ovo je najava koja se posebno odnosi na Jeremyja Roloffa i njegovu obitelj: Nakon 14 godina, preko 300 epizoda i 17 sezona, došlo je vrijeme. Prije godinu dana donio sam odluku da će nam ova sezona biti zadnja. Bilo je to nevjerojatno trčanje i ne mogu reći dovoljno hvala svima koji ste nas gledali i podržavali tijekom vožnje. Na TV-u imamo najvjernije obožavatelje i cijenimo svakoga od vas. Zbog vas je ovo tako zabavno. I dalje ćemo podržavati obitelj dok nose #LPBW baklju dalje. Ovo je odluka koja se odnosi na Audrey i mene posebno - emisija se mora nastaviti! To je rečeno, mi ne nestajemo. U radu imamo puno uzbudljivih stvari i željni smo nastaviti posao na koji nas je Gospodin pozvao! Opet vam zahvaljujemo i uvijek uživamo kad imamo priliku upoznati nekoga od vas. Bilo to u zračnoj luci, na ulici, u sezoni bundeve ili na nekom od naših nadolazećih događaja Beating50percent! HVALA na ljubavi i podršci. Vaše se poruke, komentari, darovi i pošta primjećuju i cijene. ️Vi momci ste najbolji. Zahvaljujemo na poštovanju naše odluke. Također želim zahvaliti timu u TLC-u. Hvala što ste nas podnijeli;) Pružili ste nam veliku priliku i na tome smo vam zauvijek zahvalni. * video možete pogledati na mom IGTV-u. Pod milošću, -JeremyObjavi, distribuira Jeremy James Roloff (@jeremyroloff) 10. srpnja 2018. u 12:01 PDT

Sada je Jeremy ponovno u središtu sveukupne pozornosti. Ovaj put zbog njegove kose. Reality zvijezda objavila je svoju fotografiju s leđa, na kojoj izgleda kao da je ošišao duge uvojke.

Objavio: Jeremy James Roloff (@jeremyroloff) 17. srpnja 2018. u 6:58 PDT

Naravno, navikli smo se viđati Jeremyja s repom, ali ovaj put se doista čini kao da se oprostio od svojih prekrasnih brava.

Objavio Audrey Mirabella Roloff (@audreyroloff) 14. srpnja 2018. u 11:48 PDT

I mišljenja njegovih obožavatelja o Roloffovoj frizuri prilično su raznolika.

wleedy37 Odrezati

vantiz7 Slatko. Kratka kosa?

wpggal90 Sveta krava!!!! Izgleda tako drugačije!

stephielou22 NIJE JE REZIO! To je punđa !!!

theonly_kaykay Jesam zumirao ... tako bih mogao reći da je punđa.

Što misliš? Je li ga Jeremy ošišao? Molimo, napišite svoje mišljenje u komentarima.

putem GIPHY-a

Sretan rođendan, Audrey!

Jeremy Roloff sjajan je suprug. U slučaju da sumnjate u ovu činjenicu, provjerite njegovu najslađu rođendansku poruku njegovoj ljupkoj supruzi Audrey.

Jeremy se oglasio na Instagramu uz otapanje srca u čast Audreyinog velikog dana:

Nema nikoga s kim bih radije živjela! Volim te mala!

SRETAN ROĐENDAN AUDREY! Lijepa ste kreacija, nevjerojatna supruga i sjajna mama. Volim vaše samoprihvaćanje i želju za rastom sebe - da budete vi i samo vi, dok istovremeno tražim tko ste stvoreni. Hvala što ste me utemeljili, brinuli se o meni i tako me volite. Rad s vama je zabavan. Igranje s vama je radost. A odgojiti dijete s vama je čast. Nema nikoga s kim bih radije živjela! “Ako je upola onoliko dobro koliko je poznato ono pola, evo Hail! do ostatka puta. ' Volim te mala! #journeyofjerandauj # beating50procent Pošaljite @audreyroloff neku rođendansku ljubav!

Objavi, distribuira Jeremy James Roloff (@jeremyroloff) 19. srpnja 2018. u 3:59 PDT

Pridružujemo se svim najboljim željama Audrey Roloff. Ostanite uvijek lijepi i pozitivni kakvi jeste! Sretan rođendan!

putem GIPHY-a

PROČITAJTE I: Amy Roloff dijeli nove preslatke fotografije svojih slatkih unuka

Dlaka
Popularni Postovi