Što je obrazovanje Melanije Trump? Je li ona jedina u dugom nizu prvih dama koja nema diplomu?Mali je detalj koji razlikuje trenutnu prvu damu Melaniju Trump od supruga ostalih američkih predsjednika. Govorimo o njezinoj diplomi.

Naše lijepe prve dame imaju mnogo toga zajedničkog - pametne su, inteligentne, obiteljski orijentirane i izuzetno podržavaju svojih muževa. Međutim, postoji maleni detalj koji razlikuje trenutnu prvu damu Melaniju Trump od supruga ostalih američkih predsjednika. Govorimo o njezinoj diplomi, ili točnije, odsutnosti jedne.

Objavio: Prva dama Melania Trump (@flotus) 6. svibnja 2018. u 12:07 PDT

Kakvo je obrazovanje Melanije Trump?

Melania Trump supruga je predsjednika Donalda Trumpa i majka njihovog 11-godišnjeg sina Barrona. Melania je rođena u Sloveniji. Sa 18 godina potpisala je ugovor s manekenskom agencijom u Francuskoj. Melania je surađivala s poznatim modnim kućama u Parizu i Milanu i krasila naslovnice popularnih modnih časopisa.

PROČITAJTE I: Melania Trump zna ironiju svoje kampanje protiv cyber bullyingaTada se, kao što znate, Melania preselila u Ameriku, gdje je upoznala svog budućeg supruga i trenutnog predsjednika Sjedinjenih Država, Donald Trump.

gettyimagesZa razliku od ostalih američkih prvih dama, Melania Trump nema fakultetsku diplomu. Istina je da je gospođa Trump godinu dana studirala arhitekturu i dizajn na Sveučilištu u Ljubljani, ali odustala je kako bi se usredotočila na svoju manekensku karijeru.

Prema CBS vijesti i Wikipedija , Melania nije navedena u službenim javnim evidencijama sveučilišta da je diplomirala.

gettyimages

Što je s ostalim prvim damama?

Što se tiče ostalih prvih dama, sve one imaju visoko obrazovanje.

PROČITAJTE I: Zašto Melania Trump nije krasila nijednu naslovnicu modnog časopisa otkako je postala prva dama?

Nancy Reagan studirala je engleski jezik i dramu na Smith Collegeu u Massachusettsu. Hillary Clinton diplomirala je umjetnost s počastima na politologiji, a nakon toga upisala je Yale Law School.

gettyimages

Laura Bush diplomirala je na Sveučilištu Southern Methodist s diplomom obrazovanja.

gettyimages

Michelle Obama studirao na prestižnom sveučilištu Princeton i diplomirao sociologiju. Diplomirala je s odlikovanjem, a zatim je nastavila studirati, stekavši doktorat prava na Pravnom fakultetu u Harvardu.

gettyimages

Kao što vidite, prve dame iz SAD-a nisu samo lijepe i sofisticirane, već i dobro obrazovane. Prema našem mišljenju, svi su se mogli kandidirati za predsjednika i pobijediti, baš kao i njihovi pametni muževi.

putem GIPHY-a

Tko zna? Možda će Melania ipak dobiti svoju diplomu u budućnosti. Uostalom, nikad nije kasno za učenje!

PROČITAJTE I: Charles Blow iz New Yorka kaže da je Melania Trump znala za Stormy Daniels

Melania Trump Obrazovanje
Popularni Postovi