Što se dogodilo s Carmen Electra: Nije poznata kao prije, ali zapravo je sada poslovna ženaLjudi se pitaju što se dogodilo s Carmen Electra nakon što je bila poznata 90-ih i 2000-ih. Zvijezda nikada nije sišla sa svoje slave i u životu je isprobala nove stvari: pjevanje, ples, televizijsku voditeljicu, snimanje za Playboy i pokretanje vlastite linije donjeg rublja.

Carmen Electra nekad i sada doduše su različiti ljudi, ali ona je i dalje ona Baywatch djevojka, koja se razmeće svojom ljepotom i neopisivim šarmom.

Rođena Tara Leigh Patrick, proslavila se nakon svoje kultne uloge Lani McKenzie u TV seriji Baywatch . Mlada Carmen Electra zurila je u hrpu filmova 90-ih i 2000-ih, ali vijest o njoj tada je iznenada nestala. Postalo je nepoznato je li otišla i što je radila sve ovo vrijeme.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Carmen Electra (@carmenelectra) 22. rujna 2019. u 20:01 PDT

Iako od tada o njoj ne čujemo puno, Carmen Electra danas ima uspješan život i njezina karijera nije gotova. Roditeljka iz Ohaja pokušala je biti TV voditeljica, zakoračila u glazbenu industriju i lansirala svoju liniju donjeg rublja.

Carmen Electra pokušala je biti TV voditeljica 2016. godine i kao gostujuća sutkinja Britanija ima talent i reality show Bivši otok . Nažalost, njezini su nastupi postavili neke dileme i probleme, pa nije uspjela na ovom polju.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Carmen Electra (@carmenelectra) 2. ožujka 2019. u 15:34 PST

Vijesti o Carmen Electri i njezinoj glazbenoj karijeri sezale su se u prošlost. Ispostavilo se da je svoju glazbenu karijeru lansirala 1993. godine s istoimenim albumom.Unatoč nekim udarnim hitovima koji su se pojavili u prvih 25 na ljestvicama, njezin uspjeh nije uspio postati široko rasprostranjena pop privlačnost.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Carmen Electra (@carmenelectra) 5. prosinca 2018. u 17:22 PST

Ako je tada Electra bila zvijezda u usponu u Hollywoodu, sada je poduzetnica jer je lansirala vlastitu liniju donjeg rublja. Instagram Carmen Electre prepun je njezinih polugolih slika koje pokazuju njezino zategnuto tijelo u prekrasnom donjem rublju.

2017. godine, izjavila je Carmen Electra Fox News Oduvijek je željela imati vlastitu liniju donjeg rublja otkako je počela seksi fotografirati i baviti se plesom i burleskom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Carmen Electra (@carmenelectra) 1. prosinca 2017. u 19:26 PST

Osim Playboy karijera modela, njezin osobni život nije baš napredan. Suprug Carmen Electre bio je bivši NBA zvijezda Dennis Rodman, s kojim se vjenčala na ceremoniji u Las Vegasu 2018. Par je imao kratak brak i godinu dana kasnije raskinuo vezu.

To se dogodilo tako brzo. Bilo je tako spontano i sjećam se odmah nakon: 'O Bože, što smo učinili?' Naša je veza bila vrlo strastvena. Pa, kad je bilo dobro, bilo je nevjerojatno. Kad je bilo loše, bilo je i najgore.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Carmen Electra (@carmenelectra) 28. veljače 2019. u 11:58 PST

Holivudska zvijezda također je bila udana za rock zvijezdu Jane's Addiction , Dave Navarro, 2003. Tri godine kasnije, ona i Navarro najavili su razdvajanje, a razvod su finalizirali 2007. godine.

Godine 2019. Carmen Electra odala je počast bivšem suprugu podijelivši na Instagramu fotografiju s vjenčanja i priznajući mu svoju 'vječnu ljubav'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Carmen Electra (@carmenelectra) 7. lipnja 2019. u 10:20 PDT

Carmen Electra danas nije ista Carmen Electra 90-ih. Mudrija je, ozbiljnija i posvećena osobnom i karijernom životu. Iako o njoj ne čujemo puno vijesti, ona i dalje glumi, ugošćuje, pleše, pjeva i vodi vlastitu organizaciju donjeg rublja.

Popularni Postovi