Wendy Williams Neto vrijednost 2019: Kako je domaćin emisije 'Wendy Williams' porastao do slaveWendy Williams postigla je uspjeh u posljednja tri desetljeća, prešavši od voditelja radijske emisije do ikone TV-a. Što neto vrijedi Wendy Williams?

Nevjerojatnom karijerom koja traje više od 30 godina, Wendy Williams osvojila je srca milijuna. Njezina neobična osobnost i neusporediv nagon rezultirali su velikim uspjehom. Wendy je poznata po zapanjujućoj radijskoj karijeri, napisala je nekoliko popularnih knjiga i, naravno, ugostila 'Show Wendy Williams.'S on je popularna TV osoba, ali što je s njezinim novcem? Kolika je neto vrijednost Wendy Williams i kako zarađuje? Evo što znamo o njezinoj karijeri i bogatstvu.

Wendy Williams Neto vrijednost 2019: KakoGetty Images / Idealna slika

Karijera Wendy Williams

Wendy Williams rođena je 18. srpnja 1964. godine u Asbury Parku u državi New Jersey, gdje je provela djetinjstvo. Diplomirala je na Sveučilištu Northeastern u Bostonu i započela svoju radijsku karijeru. Tijekom sveučilišnih godina bila je DJ radio stanice na svom fakultetu.

Njezin prvi 'pravi' radio posao bio je u WVIS-u na Djevičanskim otocima, ali to je bio tek sam početak. Tada je započela posao kao zamjenski DJ u WRKS-u u New Yorku. Vrlo brzo Wendy je postala jedna od najpoznatijih stalnih DJ-a. Mlada djevojka bila je domaćin najprestižnije smjene vožnje.Nakon nekih promjena u radu svoje stanice, Wendy je pronašla posao u gradskoj postaji Hot 97 u NYC-u od 1994. do 1998. godine. Prebacila se na postaju u Philadelphiji 1998. godine. Na ovoj je postaji Wendy priredila show na cesti. Njezina emisija na kraju je emitirana širom zemlje.

Osobni život Wendy Williams

Na toj je postaji buduća TV zvijezda upoznala svog budućeg supružnika Kevina Huntera. 2000. godine par je dočekao svog sinčića, zvanog Kevin Jr. Kevin Hunter počeo je raditi kao Wendyin menadžer. Kevin Hunter navodno je nekoliko puta prevario Wendy. Prema izvještajima, muškarac je ponekad bio vrlo kontroliran i fizički nasilan.U 2019. godini pojavile su se glasine da je suprug Wendy Williams rodio dijete od svoje ljubavnice. U istom je razdoblju Wendy u svojoj emisiji priznala da izlazi iz trijezne kuće. Željela je pronaći mirno mjesto kako bi se sakrila od svih problema.

U travnju 2019. Williams je zatražio razvod od Kevina. Njihov brak trajao je 22 godine, ali nažalost nije uspio. Sudski podnesak spomenuo je nepomirljive razlike i nastojao je uspostaviti odgovarajuću razinu uzdržavanja djece i podjele imovine.

Glavno prebivalište Wendy i Kevina je ljetnikovac od 6000 četvornih metara koji je TV ikona kupila za 2,1 milijun dolara 2009. godine.

Prijavljeno je da se Wendy preselila u drugo prebivalište. Željela je ukloniti Kevina iz svog života i osobno i profesionalno. Također ga je otpustila iz svog tima i pronašla financijske savjetnike koji su joj zaštitili novac. Wendy je spalila mostove i zaposlila novog menadžera.

Plaća Wendy Williams po epizodi

Što je s novcem Wendy Williams? Koliko zarađuje? Wendyina plaća za 'Show Wendy Williams' procjenjuje 10 milijuna dolara godišnje. U nekim godinama proizvede 180 epizoda, tako da plaća po epizodi iznosi oko 55 000 USD.

Wendy Williams Neto vrijednost 2019: KakoGetty Images / Idealna slika

Wendy Williams neto vrijednost

Sada je Wendy Williams najpoznatija po tome što je bila voditeljica svoje televizijske emisije, ' Show Wendy Williams. ' Debitantska epizoda emisije objavljena je u srpnju 2008. i kroz 10 sezona snimila je više od 1.500 epizoda.

Wendy je napisala knjige Wendy ima vrućinu, Iskustvo Wendy Williams, pitajte Wendy: izravni savjeti za svu dramu u vašem životu, drama je njezino srednje ime, je li kuja mrtva ili što ?, Ritz Harper odlazi u Hollywood, i Drži me u preziru: romansa. Wendy je poznata i po svojoj popularnoj dopadljivoj frazi 'Kako si?'

2009. medijski mogul imenovan je u Kuću slavnih Nacionalnog radija. Williams je izabrana za dodjelu dnevnih nagrada Emmy 2015. i 2016. godine za izvrsnu voditeljicu razgovora u zabavnom programu Wendy: The Wendy Williams Show. 2016. nominirana je za nagradu People's Choice za omiljenog dnevnog TV voditelja.

Wendy Williams Neto vrijednost 2019: KakoGetty Images / Idealna slika

Neto vrijednost slavnih napominje da neto vrijednost Wendy William iznosi oko 40 milijuna dolara.

Koliko će Wendy Williams morati platiti Kevinu Hunteru u slučaju razvoda?

Bivši suprug Wendy Williams, Kevin Hunter, proveo je s TV zvijezdom više od dvadeset godina. Radili su rame uz rame od početka veze prije 25 godina. Radio je kao njezin menadžer i imao je zasluge za izvršne producente u njenom talk showu prije njihova razvoda.

Kevin i Wendy čak su pokrenuli dobrotvornu i producentsku tvrtku tijekom svoje veze. Wendy Williams navodno se složila platiti 250000 dolara Kevinu Hunteru kako bi mu pomogla pronaći novu kuću.

Wendyina nevjerojatna karijera dokazuje da je jedna od milijuna, a život joj je bio ništa manje nego izvanredan. Od svoje uspješne karijere na radiju do najprodavanije autorice i stekavši priznanje kao TV ikona, Wendy je zaista prava medijska kraljica.

Poznate osobe
Popularni Postovi