Sajentološka zavada Toma Cruisea i Johna Travolte još uvijek je problem- Sajentološka zavada Toma Cruisea i Johna Travolte još uvijek ostaje pitanje - Vijesti - Fabiosa

Priscilla Presley jedna je od rano poznatih članica Sajentološke crkve. Članica je postala neposredno nakon smrti supruga Elvisa Presleyja. Jednom se govorilo da je napustila crkvu, ali to nikada nije potvrđeno.gettyimages

PROČITAJTE I: Predstavnica Priscille Presley porekla je da je napustila scijentologiju

Nicole Kidman također je bila član crkve sve do razlaza s Tomom Cruiseom. Njezino članstvo bilo je bolno mjesto za organizaciju koja ju je smatrala 'Potencijalnim izvorom problema'.

gettyimagesNjezin otac, dr. Antony Kidman, bio je istaknuti psiholog. Zanimanje se u crkvenim krugovima jako mrzi.

gettyimagesKatie Holmes također je pala s crkvom nakon razvoda s Cruiseom 2012. Crkva ju je također označila kao 'Supresivnu osobu'.

Tom Cruise i John Travolta neprestano se svađaju s superiornošću

Zaštitar koji je jednom surađivao s crkvom otkrio je da između Toma Cruisea i Johna Travolte nije izgubljena ljubav. Oboje su možda najistaknutiji članovi crkve do danas.

Brendan Tighe (37) nekoć je radio u globalnom sjedištu organizacije u Clearwateru na Floridi i imao je nenadmašan pristup objema zvijezdama. Prema Tigheu, zavada traje već nekoliko godina. To je pojačano činjenicom da je Cruise mnogo bliži poglavaru crkve Davidu Miscavigeu.

gettyimages

Suparništvo je došlo do vrhunca 2008. Cruca je Miscavige dobio medalju za hrabrost za slobodu. Ovo je najveća počast koja se dodjeljuje članovima crkve. Travolta nije to u najmanju ruku smatrao ugodnim.

Nije tajna da su se Cruise i Travolta prezirali. Travolta nije bila pozvana na Cruiseovo vjenčanje s Katie Holmes, rekla mi je sve. Uvjeravam vas da Travolta ni na koji način ne prepoznaje Cruisea kao superiornog. Kad je Cruise dobio tu medalju, Travolta je bio tako usran.

gettyimages

Tighe dodaje da je Travolta čak napisao pismo crkvi izražavajući svoj bijes što je Cruise dobio nagradu umjesto njega.

Travolta je diktirao oštro pismo svom šoferu, koji je morao Miscavigeu pitati 'o kojoj se vragu radi, medalja?'

gettyimages

PROČITAJTE I: Isabella, Tom Cruise i kćer Nicole Kidman, osnivaju vlastiti posao

Prije nego što se Cruise pridružio crkvi, Travolta bio Miscavigeov 'omiljeni sin'. Međutim, činilo se da se to promijenilo kako se Cruise približavao Miscavigeu. I u svom govoru tijekom dodjele nagrade, Miscavige je rekao da je Cruise bio najbolji scientolog kojeg je poznavao.

Najbliža osoba koju je Miscavige ikad prije rekao bila je Travolta, Miscavige mu je rekao da je bio najposvećeniji scijentolog i da je predstavio više članova od svih, pa je to bilo poput skidanja titule, bio je ljubomoran.

Možda se nasmiješe pred kamerama i javno se pojave civilizirano. Ali čini se da je Cruise i Travolta ne volimo jedno drugo.

Njegov je sin također član

Sin Cruisea, Connor Cruise, također je član crkve. Sad ima 21 godinu, Connor je usvojen 1995. Cruise je u to vrijeme još uvijek bio u braku s Nicole Kidman.

gettyimages

Kao i njegov otac, uživa privilegije koje dolaze s tim što je član slavne osobe. To uključuje ekskluzivno parkiranje u sjedištu organizacije na Floridi.

gettyimages

Izvori kažu da je Connor predložen za lice crkve, ali nema dokaza koji bi potvrdili da je prihvatio. Zasad je i dalje predan crkvi i često ga posjećuju u sjedištu.

PROČITAJTE I: Connor Cruise ide stopama svog oca u scijentologiju i živi luksuznim životom

Tom Cruise
Popularni Postovi