Prekrasna kći Teri Hatcher natopljena svom ljepotom i blistavim smeđim očimaEmerson Rose jedina je kći Teri Hatcher od bivšeg supruga Jona Tenneya. Mlada je žena odrasla i postala jednostavno zapanjujuća.

Teri Hatcher najpoznatija je po ulozi u slavnoj TV serije Kućanice . Iako je prošlo više od 8 godina od završetka showa, još uvijek se sjećamo kako nas je hipnotizirala Teriina ljepota. Stoga ne čudi što je njezina kći odrasla i postala jednako prekrasna kao i njezina mama (ako ne i više).Teri HatcherGetty Images / Idealna slika

Povijest odnosa Teri Hatcher

Poznata glumica i bivša Bondova djevojka udavala se dva puta u životu, ali njezin je profil za upoznavanje puno raznolikiji. Evo nekoliko potvrđeni muškarci iz Hatcherove prošlosti:

  • Marcus Leithold (oženjen 1988. - 1989.);
  • Glumac Richard Dean Anderson (od 1991. - 1993.);
  • Pjevač Michael Bolton (datiran 1992. godine);
  • Glumac Jon Tenney (oženjen 1994. - 2003.);
  • Glumac Stephen Kay (od 2006. - 2008.).

Teri HatcherGetty Images / Idealna slika

Iznenađujuće, ne postoje javne informacije o Hatcherovom osobnom životu od 2008. Možda je glumkin profesionalni život zasmetao zabavljanju ili je od tada odlučila sve držati u privatnosti.Što se tiče djece, Teri ima samo jedno dijete: kćer Emerson Rose (r. 10. studenog 1997.) iz braka s Jonom Tenneyem. Upoznajmo Emersona bliže.

Tko je jedina kći Teri Hatcher?

Srećom po Kućanice glumica, Emersona nije odgajala sama. Emersson je i dalje bliska s ocem, iako je uglavnom živjela s Teri.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio Emerson Tenney (@iamemersontenney) 14. listopada 2017. u 10:55 PDT

Hatcher je znao da želi da joj kći odraste skromno, pa je naučila ju je pouke 'suosjećanja i velikodušnosti', što je vjerojatno razlog zašto Emerson vjerojatno neće otići u Hollywood. Trenutno, mlada žena studira na Sveučilištu Brown kao glavna književna umjetnost.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio: Teri Hatcher (@officialterihatcher) 25. prosinca 2018. u 9:56 PST

Najvažnije je da su Teri i Emerson izuzetno bliski i imaju lijepu vezu. Osim toga, definitivno su jedni od najljepših dvojci majke i kćeri !

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio: Teri Hatcher (@officialterihatcher) 7. siječnja 2020. u 9:26 PST

Hatcher dobro podučava svoju kćer

Teri zna da je ključ odgoja djece priprema za život podučavanjem pravih lekcija. Podijelila je s Uspjeti globalno :

Kažem svojoj kćeri i naravno sebi da ako ne pokušate, ako se ne postavite i ne pokušate, nikada nećete imati pouke iz svojih neuspjeha. Te su lekcije toliko vrijedne. I izrastao sam iz njih i to se osjeća dobro i ispravno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio: Teri Hatcher (@officialterihatcher) 30. lipnja 2018. u 10:05 PDT

Vrlo često najbolji primjer koji možemo dati svojoj djeci jest omogućavanje da uče na našim i vlastitim pogreškama. Definitivno možemo vidjeti da je Teri nešto namučila s roditeljstvom jer se Emerson čini kao vrlo dobro prilagođena mlada dama. Glumica mora biti toliko ponosna na svoju kćer, pogotovo s obzirom na to da toliko sliče!

Vidite li sličnost majke i kćeri? Recite nam svoje mišljenje u komentarima!

Djeca slavnih
Popularni Postovi