Kosa Stevea Harveyja: Zašto je komičar odlučio obrijati kosu i kako je prihvatio svoju ćelavostTeško je sada zamisliti Stevea Harveyja s kosom, ali nekad ju je imao toliko da je morao na 4 frizure tjedno! Ali što je natjeralo TV voditelja da ćelav? Pogledajte cijelu priču!

Sjećate li se Stevea Harveyja s kosom? Kada je voljeni TV voditelj bio na početku svoje karijere u 80-ima, imao je sasvim drugačiji izgled. Kosa Stevea Harveyja bila je dio njegove slike i imao ju je toliko puno da tjedno je morao na 4 frizure .

Ali zbog čega je Steve Harvey oćelavio?

TV zvijezda jednom je priznao da je bilo zamorno imati kosu jer je morao putovati s brijačem kako bi ga održavao u vrhunskom stanju, što mu je znalo oduzimati sat vremena i 4 sata tjedno.

Steve HarveyGetty Images / Idealna slika

Dakle, na Badnjak, prije nego što je napunio 50 godina, Steve je zaključio da je dovoljno i obrijao je kosu dok su njegova supruga i djeca božićno kupovali i nikad se nije osvrnuo.Steve HarveyGetty Images / Idealna slika

Harvey kaže da je prolazio kroz osobnu transformaciju koja je uključivala gubitak kilograma i mijenjajući njegovu sliku . Samo se htio reinvestirati jer mu je dosadilo biti isti stari Steve Harvey.Steve HarveyGetty Images / Idealna slika

U intervjuu iz 2008 s Časopis Jet , TV voditelj je podijelio:

Brijanje glave za mene je bilo više duhovna stvar. Htio sam biti slobodan.

Moramo priznati da nam je Harvey mnogo draži bez kose nego s njom pa nam je drago što je sve to obrijao.

Steveov savjet ćelavim muškarcima

Jednom tijekom predstave , čovjek iz publike pitao je Stevea Harveyja za savjet u vezi s njegovim problemom ćelavosti. Imao je samo 24 godine i već je gubio svoje dragocjene brave.

Steve HarveyGetty Images / Idealna slika

Harvey je rekao:

Moći ćete se boriti još neko vrijeme, ali želim da nešto razumijete - kad je vrijeme da to pustite, pustite to.

Zatim je dodao da umiri mladog momka:

Žene vole smjelog muškarca. Bit ćete zapanjeni!

Stoga, ako gubite kosu, ne brinite previše. Pogledajte samo ove ćelave ljepotice:

  • Stijena;
  • Jason Statham;
  • Vin Diesel;
  • Taye Diggs;
  • Tyrese Gibson;
  • Bruce Willis;
  • i Steve Harvey, naravno!

Oni su ćelavi i ponosni na to! Štoviše, sudeći prema Harveyjev sretan i dug brak , žene zaista vole ćelavog muškarca, barem njegova supruga to sigurno voli. S Marjorie Elaine Harvey u braku je 13 godina i iskre i dalje lete između njih. Prigrlite dakle sve što vam je dala majka priroda i sjetite se, kad je vrijeme da to pustite, pustite to!

Poznate osobe
Popularni Postovi