Sjajno! Sin Mela Gibsona Louie naslijedio je njegov lijepi izgled i zapanjujuće podsjeća na svog slavnog oca u mladostiNajnovije vijesti Splendid! Sin Mel Gibson Louie naslijedio je njegov lijepi izgled i zapanjujuće podsjeća na svog slavnog oca u mladosti na Fabiosi

Obitelj Gibson puna je zgodnih srčanih srčika. Sin Mela Gibsona, Louie, odrastao je pretvarajući se u izglednu kopiju slavnog glumca.

Sjajno! Mel Gibsongettyimages

Tko je zgodni sin Mel Gibson, Louie?

Mel Gibson svoje ime pretvorio u međunarodni brend, jer je jedan od najuspješnijih i najpriznatijih glumaca i filmskih redatelja na svijetu.

PROČITAJTE I: Zašto je Thomas Gibson otpušten iz 'zločinačkih umova' i kakav je bio njegov odnos sa suigračicom Shemar Moore?putem GIPHY-a

Možete pitati kada Mel nađe vremena da ga posveti svojoj obitelji ako ima tako zauzet raspored i toliko putuje! Glumac doista ima veliku obitelj, jer je ponosni otac devetero djece. Ipak, Gibson uvijek pronađe vremena za svoje najmilije i nikada ne zanemaruje roditeljske dužnosti.

Jedan od Gibsonovih sinova, Louie, pljuvačka je slika uglednog glumca. Mladić je naslijedio zgodan izgled svog oca. Samo jedan pogled na ovog raskošnog kolegu može učiniti da ženska srca brže zakucaju.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji dijele TELENOVELAS SERIES & PELIS (@ telenovelas.series.peliculas) 25. listopada 2017. u 06:40 PDT

U očevim stopama

Njihova zapanjujuća sličnost nije jedino što su Mel i Louie zajedničke. Baš kao i njegov otac, Gibson Junior talentirani je filmski redatelj.

Sjajno! Mel Gibsongettyimages

Louie je studirala na Sveučilištu Chapman i diplomirala filmsku produkciju. Njegov redateljski debi bio je vestern 2016. godine Sretan lov. Film je dobio pozitivne povratne informacije od kritičara i obožavatelja.

Ako je ovaj mladić talentiran poput svog legendarnog oca, svijet kinematografije dobit će sretnu zvijezdu.

PROČITAJTE I: Mel Gibson obavio je zahvalnicu u kupovini sa Rosalind Ross, njegovom djevojkom

Sjajno! Mel Gibsongettyimages

Inače, Louie nije jedini sin koji je krenuo očevim stopama. Milo Gibson mnogo podsjeća na oca, a također je glumac.

Sjajno! Mel Gibsongettyimages

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio Milo Gibson (@milogibson) 31. kolovoza 2017. u 16:09 PDT

Izgleda da jabuka ne pada daleko od stabla u obitelji Gibson. To je jedini način na koji možemo objasniti toliko zgodnih muškaraca u jednom klanu. Odličan posao, Mel!

PROČITAJTE I: Angelina Jolie otvorila je svoju majku koja izgleda poput majke, koja je bila prava ljepotica dok nije izgubila bitku protiv raka

Popularni Postovi