Jedinstveno ime Shemar Moore ima prekrasno značenje jer dolazi iz međurasne obiteljiObitelj Shemar Moore međurasna je i to njegovo jedinstveno ime odražava.

Shemar Moore otvorena je knjiga za svoje obožavatelje. Glumac se ne boji govoriti o svom djetinjstvu i načinu na koji je odgojen. Roditelji Shemar Moore nisu zajedno, ali 49-godišnjak ipak održava kontakt sa svojim 'nestalnim' ocem, ali pod njegovim uvjetima.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Shemar Moore (@shemarfmoore) 16. lipnja 2013. u 19:06 PDT

No, kaže da brani majku s kojom je u vrlo dobrim odnosima. The Zločinački umovi star također je podijelio priču koja stoji iza njegovog jedinstvenog imena koje ima vrlo posebno značenje.

Obiteljska povijest Shemar Moore

Shemar Moore rođena je u međurasnoj obitelji u Kaliforniji. Otac mu je crnac, a majka bijelka. Bilo je to doba kasnih građanskih desnica - vrlo trendovsko, ali ne i dobro vrijeme za međurasne odnose.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Shemar Moore (@shemarfmoore) 18. listopada 2019. u 11:50 PDTMoore komentari:

Proizvod sam dva vrlo različita svijeta, ali dva vrlo istomišljenika koji su željeli promovirati promjene.Roditelji Shemar Moore željeli su da zna da je proizvod dvoje ljudi koji su se voljeli pa su uzeli prva tri posljednja imena njegovog oca Sherrod i majčine Marilyn i kombinirali ih zajedno - tako je rođeno ime Shemar .

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Shemar Moore (@shemarfmoore) 13. lipnja 2019. u 17:24 PDT

Moore kaže da se njegovo ime ne može naći u rječniku, ali za njega to znači 'sklad'.

Do danas je Shemar ostao vrlo blizak svojoj mami. Multipla skleroza dijagnosticirana joj je 1999. godine, pa ju je preselio iz San Francisca u LA, kako bi bila u njegovoj blizini.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Shemar Moore (@shemarfmoore) 13. svibnja 2018. u 23:41 PDT

Marilyn hvali svog sina što joj pomaže, rekavši da je njezinu 'kvalitetu života' odredila njegova 'velikodušnost'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Shemar Moore (@shemarfmoore) 12. rujna 2017. u 11:39 PDT

Shemar podiže svijest o bolesti, kao i značajna sredstva za pronalaženje najboljeg liječenja. Svoju mamu naziva 'Super ženom' i napominje da će se uvijek 'boriti za nju'.

Poznate osobe Zabava
Popularni Postovi