'Rođena je iz mog srca, a ne iz trbuha': Viola Davis otvara se o svojoj posvojenoj kćeri GenesisNajnovije vijesti 'Rođena je iz mog srca, a ne iz trbuha': Viola Davis otvorila se o svojoj posvojenoj kćeri Genesis o Fabiosi

Viola Davis (53) udana je za glumca Juliusa Tennona. U listopadu 2011 , par je usvojio 15-mjesečnu djevojčicu Genesis Tennon (rođena 10. srpnja 2010.).Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Viola Davis (@violadavis) 12. kolovoza 2017. u 21:21 PDT

PROČITAJTE I: Provalnici su pobjegli nakon što su vidjeli u čiju su kuću upali

Nažalost, nema sočnih činjenica zašto Davis i Tennon nemaju vlastitu djecu, ali neka bude takvo kakvo jest! Najvažnije je da je par sretan i zahvalan za svoju kćer.

Prosipanje graha

The Kako se pobjeći ubojstvom zvijezda postao iskren o njezinu braku, majčinstvu i starenju. Možda je Emmy i Oscarom nagrađena glumica, ali puno je više od filmskih scena!Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Viola Davis (@violadavis) 14. veljače 2018. u 19.57 PST

Viola Davis obožava svoju kćer i nikada ne ističe točku na koju je usvojena.Uvijek kažem Genezi da je rođena iz mog srca, a ne iz trbuha.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Viola Davis (@violadavis) 9. srpnja 2017. u 13:41 PDT

To je dodala i glumica posvojenje je jedna od najljubaznijih stvari ljudsko biće moglo učiniti. Rekla je da je usvajanje djeteta jednako divno kao i da se zapravo prirodno rađa.

Postoji toliko mnogo načina da majci radije nego da dijete nosite u svom tijelu. Toliko djece treba roditelja, a toliko nas želi majku. Znajte da ćete majčinstvo iskusiti u punoj mjeri.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Viola Davis (@violadavis) 25. siječnja 2018. u 15:34 PST

PROČITAJTE I: 'Oni su naša djeca': Hugh Jackman razmišlja o svom srceparajućem putu prema očinstvu i posvojenju

Pomoć zvijezda je brižna majka i odana supruga. Poznata je po svom zlatnom srcu, ustrajnosti i pozitivnoj energiji koju uvijek dijeli s obitelji i drugim ljudima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Viola Davis (@violadavis) 21. studenog 2018. u 11:55 PST

Davis nikada nije požalio što je usvojio Genesis i nesumnjivo je zadovoljan svojim životom.

Ostavština

Genesis Tennon sada ima 8 godina i već slijedi korake svoje mumije u holivudski život. Iako Viola nije njezina biološka majka, djevojka je spremna biti u centru pažnje i pokazati svoju strast prema glumi.

Srećom ili nažalost, mislim da ju je glumačka buba već ugrizla.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Viola Davis (@violadavis) 31. listopada 2015. u 19:24 PDT

Kao što se vidi na nedavnim fotografijama, Genesis radi objektiv i čak pozira ljubeći svoju mamu u obraz svako malo. Definitivno je prirodna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelila Viola Davis (@violadavis) 12. kolovoza 2018. u 12:38 PDT

Viola Davis i njezin suprug vrlo su ljubazni što su usvojili dijete koje je trebalo voljeti i brinuti. I jedna sigurna stvar: Genesis ima fantastičnog i istinskog uzora koji će je uvijek voditi do najboljih stvari!

PROČITAJTE I: Ovaj je par usvojio dijete nakon što se godinama borio s neplodnošću, samo da bi primio nekoliko mjeseci kasnije

Popularni Postovi