Mel Gibson je mogao biti najbogatiji glumac na svijetu, ali njegova bivša supruga uzela je polovicu novca nakon razvodaMel Gibson i njegova prva supruga Robyn Moore razveli su se nakon što su 26 godina proveli jedno uz drugo. Glumac bi mogao postati najbogatija zvijezda na svijetu, ali njegov bivši partner uzeo je polovicu njegove imovine. Zašto?

Vjerojatno nema nikoga tko nije čuo za Mel Gibson. Toliko je popularan širom svijeta da je teško živjeti a da ne čujete njegovo ime i ne znate njegov strašan put do slave.Osim toga, neto vrijednost Mela Gibsona doduše je impresivna i on je jedna od najbogatijih zvijezda u Svemiru. Prema procjenama iz 2019. godine, glumačko bogatstvo iznosi oko 425 milijuna dolara, što ga čini najistaknutijim glumcima svih vremena.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Mel Gibson (@melgibson_fanpage) 28. rujna 2019. u 12:47 PDT

Prva supruga Mela Gibsona

Neto vrijednost Mela Gibsona bila je 850 milijuna dolara, ali nakon razvod od njegove prve supruge Robyn Moore, uzela joj je polovicu.

Dana 24. prosinca 2011 Ludi Max zvijezda finalizirao je svoj javni razvod s Robyn Moore. Prema pravnim izvještajima , pod državom Kalifornija, bivša supruga Mela Gibsona imala je pravo na polovicu njegove imovine jer još 1980. nisu potpisali predbračni ugovor kad su se vjenčali.

Par je bio u braku 26 godina braka, no pet godina prije razvoda razdvojili su se kad je Gibson zadržan zbog vožnje pod utjecajem u Malibuu. Iako je Robyn Moore podnio zahtjev za razvod braka, navodeći 'nepomirljive razlike' u travnju 2009. godine nakon što je javno istupio s trudnom Oksanom Grigorievom, s kojom sada ima kćer.

Djevojčica je dodatno dijete za Mel otkako ga je imao sedmero djece sa svojom prvom ženom.

Najbogatija je slavna Oprah Winfrey, čije se bogatstvo procjenjuje na 2,4 milijarde dolara. Ipak, neto vrijednost Mela Gibsona također je impresivna jer se nalazi na top 10 ljestvica najbogatijih glumaca na svijetu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Mel Gibson (@melgibson_fanpage) 16. srpnja 2019. u 08:37 PDT

Što mislite o prvoj supruzi Mela Gibsona? Je li Robyn Moore s pravom uzeo polovicu imovine nakon razvoda? Doduše, holivudski glumac pomalo je kontroverzan i problematičan, oduzimao je pola bogatstva? Zaista ima sreće, ha!

Parovi slavnih Obiteljski problemi Skandal slavnih Zabava televizor
Popularni Postovi