Mayte Garcia kaže da je njezin bivši suprug princ Rogers Nelson sakrio smrt njihovog šestodnevnog sina i spalio sve, uključujući njegov pepeoMayte Garcia i Princeov sin prošli su šest dana nakon rođenja. Pjevačeva supruga otkriva kako je skrivao smrt svog sina.

Sin Mayte Garcia i Prince imao je samo 6 dana kada je tragično umro od komplikacija rijetkog genetskog poremećaja. Sada se bivša supruga pjevača otvara kako je Prince spalio sve što ga je podsjetilo na sina.Smrt sina princa i Mayte Garcia

Pjevačica i Mayte bile su u braku 4 godine. Lijepa trbušna plesačica Garcia upoznala je Princea kad joj je bilo samo 16 godina. Unatoč tome što je bio dvostruko stariji od nje što nije spriječilo par da ima vezu do napunjenih 18 godina.

Nažalost, njihova četverogodišnja ljubavna veza nije preživjela nakon smrti dvoje djece. Njihov prvi sin Amiir Nelson rođen je s rijetkim genetskim poremećajem i umro šest dana nakon rođenja. Mayte je nakon toga zatrudnjela, ali doživjela je pobačaj nakon tri mjeseca. Gubitak je, na žalost, rastrgao rastavljeni par.Kako je Prince sakrio smrt svog djeteta

Mayte, bivša supruga međunarodne superzvijezde, otvara se o tome kako je Prince skrivao smrt njihova sina. U njezinoj knjizi Najljepše: Moj život s princem, Garcia je otkrio da je pjevač spalio sve u dojiljama njihova djeteta, uključujući urnu u kojoj se nalazio njegov pepeo nakon njihovog razdvajanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Mayte Garcia (@maytejannell) 12. ožujka 2019. u 20:42 PDTPlesačica je rekla da je sve što je željela bio pepeo njenog sina, ali da njezin bivši suprug Garcia nije mogao:

Na kraju mi ​​je suosjećajna prijateljica rekla da je čula za zabrinjavajući incident. Princeova pomoćnika uzrujalo je što je od njega zatraženo da spali sve u kući što ga podsjeća na mene i bebu, uključujući sadržaj vrtića - Amiirov krevetić i igračke te odjeću i knjige - sve. Mislim da ga nikad nije prebolio. Ne znam kako to netko može preboljeti. Znam da nisam.

Napokon je postala mama

Još 2013. Garcia se ostvario san da napokon postane mama. Posvojila je svoju kćer Giju. Gledatelj je stupio u kontakt s njom nakon što se otvorila zbog gubitka sina u reality showu. Rekla je:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Mayte Garcia (@maytejannell) 30. svibnja 2019. u 21:16 PDT

Žena koja je gledala moju emisiju bila je dovoljno dirnuta da me je - putem Twittera - obratila svom djetetu. Otvorila sam se zbog gubitka sina i zauzvrat stekla kćer.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Mayte Garcia (@maytejannell) 25. rujna 2018. u 17:43 PDT

U to vrijeme možemo samo zamisliti Mayteove i Princeove osjećaje kao roditelje gubitnike. Drago nam je što sada ima Gia kako bi joj dodala boju u život.

Smrti slavnih
Popularni Postovi