Čovjek je ispunjen žaljenjem zbog odricanja od djeteta koje je kasnije postalo svjetski poznati milijarder: 'Samo ga želim vidjeti kao svog sina'Najnovije vijesti Čovjek je prežaljen zbog odricanja od djeteta koje je kasnije postalo svjetski poznati milijarder: 'Samo ga želim vidjeti kao svog sina' na Fabiosi

Mnogi ljudi odustaju od skrbništva nad djecom iz niza različitih razloga. I obično je to za dobrobit djeteta. Ali to ne znači da je odluka roditeljima koji su sudjelovali u rođenju uvijek tako jednostavna.2018. šef Amazona Jeff Bezos proglašen je najbogatijim čovjekom u novijoj povijesti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 12. rujna 2018. u 10:46 PDT

Prema Bloombergov indeks milijardera , Bezos je to postigao nakon što je prešao granicu od 150 milijardi dolara, što ga je učinilo bogatijim za 55 milijardi dolara od Billa Gatesa koji je na drugom mjestu.

Nema sumnje, postignuće Jeffa Bezosa povijesno je. No, ispada da je i njegova prošlost fascinantna.Bezovo djetinjstvo

Jeffa Bezosa nije odgojio njegov biološki otac. Nakon malo kopanja, novinari su saznali da je Jeffov otac zapravo bio vlasnik trgovine biciklima u Arizoni po imenu Ted Jorgensen. Nažalost, Ted i Jeff nisu se uspjeli ponovno okupiti prije nego što je stariji muškarac preminuo 2015. godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 15. travnja 2018. u 16:42 PDTTedu se obratio književnik koji je radio na Jeffovoj biografiji. Tada je otkriveno da je rođeni otac posljednji put vidio sina kad je Jeff imao oko godinu dana.

Obaviješten obiteljski izvor Šesta stranica da je Ted bio tek tinejdžer kad se Jeff rodio i nije bio u najboljoj poziciji za odgoj djeteta. Nakon što je Jeffova majka Jackie, koja je također bila tinejdžerica, zatrudnjela, ona i Ted su se vjenčali. Njihov je brak trajao dvije godine prije nego što je Jackie otišla, povevši sa sobom i njezinog djeteta.

Brad Stone, autor knjige Trgovina Sve: Jeff Bezos i Amazon , pronašao je Teda za njegovu knjigu 2012. Iznenadio se kad je shvatio da Ted nema pojma tko je ispao njegov sin. Jeffov biotata rekao je za sina kojeg se odrekao:

Nisam znao gdje je, je li imao dobar posao ili nije ili je li živ ili mrtav.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 20. lipnja 2019. u 11:04 PDT

Vidjevši slike svog uspješnog sina, Teda je jako rastužilo. Prema knjizi, otac je priznao da nije bio najbolji suprug i tata dok je bio mlađi. Kad je Jackie otišla, rekla mu je da se ne miješa u Jeffov život i on se držao podalje, ali uvijek se pitao što mu se dogodilo.

To je bilo jedino dijete koje sam ikad imala - i to čini razliku. Posljednji put kad sam ga vidio bio je u pelenama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 3. veljače 2018. u 6:30 sati PST

Ted je rekao da ne bi volio ništa više od upoznavanja Jeffa i da bi dao sve da ga izvršni direktor prizna kao svog oca,

Samo ga želim vidjeti kao svog sina, samo da on prizna da sam mu otac, a on sin.

Okupljanje oca i sina navodno nikada nije bilo prije nego što je stariji muškarac preminuo u 70. godini.

Odrastanje

Jackie se na kraju udala za Mikea Bezosa koji je Jeffa usvojio za svog.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 17. lipnja 2018. u 06:59 PDT

U videu podijeljenom u svibnju 2019. Jeff je otkrio o čovjeku koji ga je odgojio. Rekao je da je Mike u SAD imigrirao s Kube sa 16 godina iako nije razumio engleski.

Mike je na kraju upoznao Jackie mnogo godina kasnije na Sveučilištu Albuquerque u Novom Meksiku.

Iz načina na koji je Jeff pričao o Mikeu, bilo je jasno da imaju odličan odnos.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 16. lipnja 2019. u 8:49 PDT

Ted možda nije bio u Jeffovom životu dok je odrastao, ali intervju nije ostavio sumnje da je poznati milijarder doista imao dobrog oca kojeg je volio.

Popularni Postovi