Kćeri blizanke Lise Marie Presley otkrivaju da Elvisu više odgovara kad odrastuLisa Marie Presley poznata je po mnogim glasinama i skandalima oko njezinog imena. Međutim, postoji jedna strana nje koju mnogi ne mogu vidjeti - majka koja se ljubi.

Lisa Marie Presley poznata je po mnogim glasinama i skandalima oko njezinog imena. Međutim, postoji jedna strana nje koju mnogi ne mogu vidjeti - majka koja se ljubi. Lisa Marie rodila je blizanke u listopadu 2008.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio Riley Keough (@rileykeough) 7. listopada 2017. u 08:20 PDT

Biti majka

Ona i njezin bivši suprug, glazbenik Michael Lockwood, svoje su lijepe kćeri nazvali Harper Vivienne Ann Lockwood i Finley Aaron Love Lockwood.

Očito je da su djevojčice naslijedile najbolje osobine svojih talentiranih roditelja, ali ne možemo ne primijetiti koliko izgledaju poput svog legendarnog djeda Elvisa Presleyja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio: Lisa Marie Presley (@lisampresley) 20. lipnja 2018. u 6:01 PDTLijepe mlade dame

Harper i Finley još su uvijek prilično mladi, ali kad pogledamo njihova preslatka lica, definitivno uočavamo neku sličnost s Elvisom Presleyem.

Ono što sa sigurnošću možemo reći je da će se lijepe djevojke u budućnosti sigurno baviti nekim modelingom s tako upečatljivim izgledom.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio: Lisa Marie Presley (@lisampresley) 20. lipnja 2019. u 3:34 PDT

Oni bi također mogli krenuti stopama svojih roditelja i osvojiti glazbenu industriju jer im glazba sigurno teče u krvi.

Lisa Marie zapravo ima četvero djece i kaže da su joj djeca glavna svrha u životu. Iz braka s prvim suprugom, također glazbenikom Dannyem Keoughom, ima još dvoje djece. Čini se da Presley ima tipa, zar ne?

Lisa Marie i Danny imaju kćer Danielle Riley i sina Benjamina. Iako je Presleyjev život bio ispunjen dramom i poteškoćama, ona tvrdi da su njezino četvero djece 'razlog zbog kojeg je živa'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objavio: Lisa Marie Presley (@lisampresley) 11. listopada 2018. u 10:55 PDT

Njezino najstarije dijete pomoglo joj je da prođe kroz teška vremena i sada je posvećena tome da im život učini što sretnijim. Djeca Lise Marie sva su lijepa i sretna što imaju tako brižnu mamu! I teško je ne složiti se s činjenicom da kćeri blizanke više odražavaju Elvisa kako odrastaju.

Poznate osobe
Popularni Postovi