Janet Leigh izdržala je tri neuspjela braka dok nije upoznala Roberta Brandta, koji je bio s njom 43 blažene godine do njezine smrtiNajnovije vijesti Janet Leigh izdržala je tri neuspjela braka dok nije upoznala Roberta Brandta, koji je bio s njom 43 blažene godine do smrti na Fabiosi

Kao i većina žena u Hollywoodu, Janet Leigh ima popriličan udio propalih brakova. Međutim, njezinu nizu loše sreće došao je kraj kada je upoznala Roberta Brandta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) 3. listopada 2019. u 20:46 PDT

Janet nije imala sretne brakove

Ikona Hollywooda započela je svoje putovanje u bračni svijet prilično mlada. U dobi od 15 godina Janet je pobjegla s Johnom Kennethom Carlisleom. Vjenčali su se 21. kolovoza 1942. godine, ali njihov je savez poništen četiri mjeseca kasnije.

Tri godine kasnije udala se za Stanleyja Harolda Reamesa, ali to također nije potrajalo.

Janet Leigh izdržala je tri neuspjela braka dok nije upoznala Roberta Brandta, koji je bio s njom 43 blažene godine do njezine smrtiGetty Images / Idealna slikaKad se Leigh udala za glumca Tonyja Curtisa u lipnju 1951. godine, cijeli je svijet vjerovao da je stigla do konačnog odredišta.

Dvojac je dočekao dvije prekrasne kćeri, Kelly i Jamie Lee. Nažalost, visoko oglašeni sindikat prestao je nakon 11 godina.Janet Leigh izdržala je tri neuspjela braka dok nije upoznala Roberta Brandta, koji je bio s njom 43 blažene godine do njezine smrtiGetty Images / Idealna slika

Sva tri Janetina pokušaja pronalaska vječnog loše su završila, ostavljajući je nesretnom.

Onaj koji je sve to promijenio

Janetinim snažnim izbezumljenim ljubavnicima došao je kraj kad je upoznala Roberta Brandta. Dok je još uvijek uzimala dijelove svog života nakon razvoda od Tonyja Curtisa, počastila je poziv supruge Deana Martina da igra tenis u njihovom domu.

Njoj nepoznat, bio je to spoj na slijepo koji su organizirali njezini prijatelji. Tamo je upoznala Roberta Brandta, 35-godišnjeg uspješnog mešetara šarmantnog izgleda. U trenu ga je Janet udario.

Janet Leigh izdržala je tri neuspjela braka dok nije upoznala Roberta Brandta, koji je bio s njom 43 blažene godine do njezine smrtiGetty Images / Idealna slika

Nakon meča, glumicu je na svom motociklu odveo do njenog doma i pozvao je na sutradan na večeru. Poslije su par postali nerazdvojni i krenuli na put međusobnog poznavanja.

Do srpnja, Jamie je svoje kćeri upoznao s Robertom i tri mjeseca nakon što je Brandt postavio pitanje kad su slikali klupu od sekvoje.

U to vrijeme Robert i Janet poznavali su se tek šest mjeseci. Janet se u početku brinula da je pristala udati se za njega tako rano, ali pokazalo se da je to bila najbolja odluka koju je ikad donijela.

Bili su u braku 43 lijepe godine do Janetine smrti 2004. godine.

Janetina tajna sretnog braka

Biti u braku više od četiri desetljeća nije nimalo lak podvig, ali Janet i Robert učinili su da to izgleda kao šetnja parkom.

Govoreći o tajni njihove dugotrajne zajednice, Eao eao Birdie Zvijezda je rekla:

“Jedna velika tajna našeg trajnog braka je uspostavljanje prioriteta. Suprug i djeca uvijek su dolazili prije moje karijere. '

Janet Leigh izdržala je tri neuspjela braka dok nije upoznala Roberta Brandta, koji je bio s njom 43 blažene godine do njezine smrtiGetty Images / Idealna slika

Janetina priča je dokaz da odustajanje od ljubavi nije opcija, bez obzira na pretrpljenu bol.

Popularni Postovi