'Osjetio sam da je moja karijera gotova': Mark Hamill podvrgnut je složenoj operaciji koja mu je promijenila dio lica nakon automobilske nesreće11. siječnja 1977. Mark Hamill doživio je stravičnu prometnu nesreću koja mu je promijenila dio lica. Kirurzi su morali obaviti složenu operaciju kako bi transformirali njegovo lice. Pogledajte fotografije prije / nakon nesreće!

Mark Hamill je jedna od najzaslužnijih zvijezda u Hollywoodu. Čudno je - ako ne i malo jezivo - to pomisliti Ratovi zvijezda bio gotovo glumčev završni film, kao i njegov prvi.11. siječnja 1977., nešto više od pet mjeseci prije objavljivanja jednog od najpoznatijih filmova, Mark Hamill je doživio stravičnu prometnu nesreću. Vozio je svoj novi BMW autocestom u južnoj Kaliforniji. Vozio je vrlo brzo dok je slušao Čajkovskog 1812. Uvertira .

Ubrzo je shvatio da će uskoro propustiti svoj izlaz, i jako je skrenuo preko četiri traka pokušavajući doći do njega. Novo kupljeni njemački automobil prevrnuo se na bok i otkotrljao s terena.

Batman: animirana serija zvijezda je slomio nos i obje jagodične kosti. Njegovo prvotno lice trebalo se znatno promijeniti. Hamill jednom rekao je :Tek sam se probudio, bio sam u bolnici i znao sam da sam se jako, jako ozlijedio. A onda mi je netko pridržao ogledalo do lica, i jednostavno sam osjetio da je moja karijera gotova.Kirurzi su morali popraviti veći dio oštećenja, koristeći hrskavicu iz uha za obnovu nosa. Takva je transformacija promijenila Markov izgled, a to je vidljivo u njegovom sljedećem filmu, tinejdžerskoj komediji Ljeto Corvette, u kojoj je glumio samo šest mjeseci nakon nesreće.

Hamill pokušava izbjeći razgovor o nesreći koja mu je promijenila život - samo da bi priznao da mu se to dogodilo i da su njegove dramatične ožiljke na licu na početku Carstvo uzvraća udarac bila samo djelomično umjetna.

U svibnju 1981., godinu dana nakon puštanja Carstvo uzvraća udarac , američka slavna osoba preselila se u New York sa suprugom, Marilou york , kojeg je upoznao između pravljenja njih dvoje Ratovi zvijezda filmova i njihov prvorođeni sin Nathan. Planirao je proširiti svoj spektar, malo se pozabaviti kazalištem, prije nego što se vratio u Elstree Studios početkom 1982. godine na snimanje Povratak Jedija .

Unatoč promjeni izgleda, koja se razlikuje od njegova prvijenca u Ratovi zvijezda , Mark Hamill je ionako postao jedan od najpriznatijih glumaca na svijetu.

Kad smo već kod toga Ratovi zvijezda filmova, ljudi su se tri desetljeća pitali je li prometna nesreća utjecala na scenu Wampa u Carstvo uzvraća udarac . Iako neki kažu da prizor nije napisan zbog nesreće, neki drugi kažu da jest. Hamill nije potvrdio niti jednu priču.

Iako je nagrađivani glumac doživio djelomičnu 'rekonstrukciju' lica nakon zastrašujuće prometne nesreće, ipak je postao jedna od najboljih svjetskih zvijezda. Mark Hamill ima 68 godina i još uvijek uspijeva kao i uvijek!

Poznate osobe Auto padovi Zabava Filmovi Zdravstveni problemi

Popularni Postovi