Hugh Hefner bio je ponosan otac četvero djece i pronašao način da se brine o njima čak i nakon njegove smrtiHugh Hefner imao je četvero djece iz dva propala braka. Što im se dogodilo nakon njegove smrti i gdje su sada?

Neto vrijednost Hugha Hefnera učinila ga je jednim od najuspješnijih poduzetnika u SAD-u. Prema Neto vrijednost slavnih , zaradio je bogatstvo od 50 milijuna dolara, ali što znamo o djeci Hugha Hefnera?

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Cooper Hefner (@cooperhefner) 27. rujna 2019. u 12:00 PDT

Djeca Hugha Hefnera

The Playboy izdavač preminuo je 2017. godine u 91. godini i svoje carstvo prepustio svom četvero djece iz 2 neuspjela braka. Imao je:

  • Christie i David iz prvog braka s Mildred Williams;
  • Marston i Cooper od njegovih drugi brak jednoj od Playboy Playmateova, Kimberly Conrad.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Cooper Hefner (@cooperhefner) 3. kolovoza 2017. u 14:33 PDT

Hugh Hefner pobrinuo se da se o njegovoj djeci uvijek brine jer su naslijedila njegovo ogromno bogatstvo. Ali što su radili?Christie, najstarije dijete Hugha, postala je predsjednica i izvršna direktorica Playboy Enterprises. Zanimljivo je da je tvrdila da je feministica i aktivistica, no ipak je vladala carstvom nadovezujući se na žene odjevene u zečje uši.

Christie je 30 godina radila za očev posao prije nego što je odstupila 2009. Usredotočila se na dobrotvorne svrhe i pomogla prikupiti 30 milijuna dolara za liječenje AIDS-a. Christiejevo najveće postignuće, možda, nazivaju jednim od Forbes 'Najmoćnije žene na svijetu nekoliko puta.Hugh Hefner bio je ponosan otac četvero djece i pronašao način da se brine o njima čak i nakon njegove smrtiHugh Hefner bio je ponosan otac četvero djece i pronašao način da se brine o njima čak i nakon njegove smrtiGetty Images / Idealna slika

Ali što je s njezinim mlađim bratom Davidom? O njemu nema podataka. David je odlučio da se ne miješa s očevim carstvom i držao se podalje od reflektora.

Marston Hefner praktički je odrastao u Playboy Mansionu. Tamo je živio 8 godina dok je bio dijete dok se Hugh i Kimberly Conrad nisu razišli i mladić se preselio s majkom i bratom u susjednu kuću.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio Hugh M. Hefner (@hughhefner) 18. lipnja 2017. u 21:11 PDT

Marston nije stigao provesti puno vremena s ocem. Jednom je podijelio u intervjuu :

Razgovaramo o onome što se događa u školi. Moje najnovije stvari. Oduvijek sam mogao prijeći i razgovarati, ali kad je trebalo nešto zajednički raditi, morali bismo to prethodno isplanirati. On je stvarno zauzet momak.

Marston se navikao viđati lijepe i atraktivne gole dame pa je priznao da ‘prosječna školarka’ nije njegov tip, ali napomenuo je da dobar izgled nije sve za njega.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Marston Hefner (@ marston101) 1. siječnja 2019. u 22:54 PST

Njegov mlađi brat Cooper naslijedio je očevu poduzetničku stranu. Iako je najmlađi od svoje braće i sestara, 28-godišnjak radi kao glavni kreativni direktor u Playboy Enterprises. Također je osnovao medijska tvrtka koja se zove Hop.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Cooper Hefner (@cooperhefner) 3. studenog 2019. u 07:50 PST

Za razliku od svog starijeg brata, Cooper je pronašao savršenu ženu za njega. Prošle godine, oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom , Harry Potter glumica Scarlett Byrne.

Hugh Hefner uvijek je nadahnjivao svoju djecu da slijede svoje snove

Djeca Hugha Hefnera puno su naučila od njega. Christie je bila zahvalna na poslovnim lekcijama koje je dobila od oca i na tome što je u nju ugradila 'osjećaj perspektive'.

Cooper je također primijetio da ga Hugh nikada nije pritiskao da ima određenu vrstu karijere ili da bude određen tip osobe. Umjesto toga, uvijek je želio da njegova djeca slijede vlastite snove.

Hugh Hefner bio je ponosan otac četvero djece i pronašao način da se brine o njima čak i nakon njegove smrtiHugh Hefner bio je ponosan otac četvero djece i pronašao način da se brine o njima čak i nakon njegove smrtiGetty Images / Idealna slika

Unatoč tome što je bio zvijezda u poslovnom svijetu i jedan od najpriznatijih ljudi na planetu, Hugh je uvijek znao da mu je obitelj najvažnija stvar u životu. Zbog toga je želio da njegova djeca budu uspješna, ali i da imaju prave vrijednosti. Čini se da je Cooper taj koji sada nosi očeve cipele, ali to čini sa svojom obitelji uz sebe.

Djeca slavnih
Popularni Postovi