Zvijezda 'Kum' Gianni Russo imao je 15 godina kada je započeo vezu s Marilyn Monroe koja je imala 33 godine: 'Naučila me sve što znam'Najnovije vijesti 'Kum', zvijezda Gianni Russo, imao je 15 godina kada je započeo vezu s Marilyn Monroe koja je imala 33 godine: 'Naučila me sve što znam' na Fabiosi

Glumac Gianni Russo najpoznatiji je po ulozi Carla Rizzija u filmu iz 1972. godine Kum .

No, u posljednje je vrijeme naslove objavio iz nekoliko različitih razloga, posebno nakon izlaska svoje nove knjige pod naslovom Holivudski kum .

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio selvedgeyard.com (@theselvedgeyard) 16. kolovoza 2019. u 15:27 PDT

U intervjuu za FOX posao , tvrdio je da je imao blizak i prijateljski odnos s holivudskom starletom Marilyn Monroe, za razliku od JFJ-a i RFK-a koji su imali odgovarajuće romantične veze s glumicom.

Iako je dao više detalja o tome što je započelo njegovu vezu s Marilyn, Gianni je otkrio Sunce da je poznata filmska zvijezda, tada 33-godišnjakinja, nevinost uzela sa samo 15 godina.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio Gianni Russo (@realgiannirusso) 2. lipnja 2016. u 8:46 PDT

Prema Gianniju, Marilyn ga je jednog dana povukla niotkuda i njihova je veza potrajala neko vrijeme.Govoreći o svojoj vezi sa starletom, Gianni je rekao;

Naučila me svemu što znam. Mislio sam da sam najsretniji dječak na životu.

Getty Images / Idealna slika

Priznao je da je tada bilo drugo vrijeme, jer da se to dogodilo danas, Marilyn bi bila uhićena, a njegovi bi roditelji pokušali zaraditi nešto od događaja.

Gianni je rekao da se nije nimalo uznemirio zbog toga kako su se stvari odvijale.

Getty Images / Idealna slika

Otkrio je da su on i Marilyn od tada ostali prijatelji pa sve do njezine smrti u 36. godini.

Kad je pak riječ o njegovom osobnom životu, činilo se da Gianne Russo nikada nije bio oženjen. No, tijekom godina povezivan je s Lizom Minnelli i Dionne Warwick.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post podijelio Gianni Russo (@realgiannirusso) 12. ožujka 2019. u 19:30 PDT

Gianni je u svojoj novoj knjizi sigurno imao puno toga reći o svom ubrzanom životu, ali ovo otkriće o njegovoj vezi s Marilyn Monroe vjerojatno uzima kolač.

Popularni Postovi