Tatin dječak! Cyndi Lauper i sin Davida Thorntona porasli su i postali zgodan muškarac i uspješna pjevačicaSin Cyndi Lauper i sin Davida Thorntona dočekali su svog sina 1991. Ali kako on izgleda sada?

Kad je Cyndi Lauper upoznala Davida Thorntona, prolazila je kroz teško vrijeme u svom životu. Pjevačica se upravo razišla sa svojim dečkom i menadžerom Daveom Wolfom i bilo joj je slomljeno srce. Getty Images / Idealna slikaAli kad je počela raditi s Thorntonom na snimanju filma Isključeno i trčanje , život joj se totalno promijenio. Dvojac se zaljubio i vjenčao 1991. Uskoro su dočekali svoju jedinu i jedinu bebu, sina Declyn Wallace Thornton.

Cyndi Lauper i sin Davida Thorntona

Declyn je nekada bila vrlo simpatičan dječačić, koji se često pridružio svojim poznatim roditeljima na crvenim tepisima. Ali kako on izgleda sada:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Dex Lauper (@dexlauper) 1. rujna 2016. u 21:01 PDT

Danas je mladić s brkovima i sparanim izrazom lica. Jednostavno ne možemo vjerovati koliko je zgodan!Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Dex Lauper (@dexlauper) 17. siječnja 2017. u 18:04 PST

Teško je reći na koga najviše sliči, možda na svog slavnog tatu? Međutim, on je definitivno lak na oku, zar ne?Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Dex Lauper (@dexlauper) 22. listopada 2016. u 16:39 PDT

No dobar izgled nije jedino što je mladić naslijedio od roditelja. Declyn je vrlo nadarena pjevačica. Muškarac, koji je profesionalno kao Dex Lauper, debitirao je u svom prvom singlu Valovita kad je imao samo 18 godina.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Dex Lauper (@dexlauper) 25. srpnja 2016. u 17:39 PDT

Thorton se odlučio ne krenuti majčinim stopama u svijetu pop glazbe i umjesto toga pokušao pronaći vlastiti put. U pjesmi ga možemo čuti kako repetira kao pravi profesionalac.

Očito je da je pred Declyn blistava budućnost i želimo mu puno sreće u postizanju njegovih glazbenih težnji. Mislite li da bi on mogao biti sljedeći Eminem? Podijelite svoje misli u komentarima.

Poznata osoba
Popularni Postovi