Cyndi Lauper kaže da je stigla do dna nakon što se odvojila od dugotrajne ljubavi: 'Bilo je to tako mračno vrijeme za mene'Cyndi Lauper bila je blizu samoubojstva nakon što se rastala od svog dugogodišnjeg partnera i menadžera.

Kad je Cyndi Lauper bila mlada, nije mogla ni zamisliti da će moći pronaći ljubav svog života. Ipak, 1991. godine pjevačica se udala za Davida Thorntona s kojim ima svoje jedino dijete, sina Declyn Wallace Thornton.Cyndi Lauper kaže da je udarila dno nakon što se razdvojila od dugotrajne ljubavi:Getty Images / Idealna slika

Cyndi i David upoznali su se na snimanju filma Isključeno i trčanje i od tada je predmet. Međutim, Lauperova mračna prošlost još uvijek je proganja.

Cyndi Lauper je u jednom trenutku bila blizu samoubojstva

Cyndi Lauper bila je pop ikona u 80-ima i prodala više od 50 milijuna ploča. No, u nedavnoj autobiografiji pjevačica je otkrila da je imala nasilnu i mračnu prošlost.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Cyndi Lauper (@cyndilauper) 1. listopada 2019. u 13:43 PDT1989. njezina je slava počela izumirati, ali nije se dogodilo najgore što se dogodilo. Ostavio ju je dečko Cyndi Lauper, David Wolf, koji je ujedno bio i njezin menadžer. I tada je pjevačica dotaknula dno.Komentirala je:

Bilo je to tako mračno vrijeme za mene. Kad sam živjela u tom hotelu, bila sam na dva koraka od tog balkona. Većinu vremena morao sam provesti sam. Tugovala sam. Mislila sam da tuga nikad neće nestati.

Ali zamišljanje što bi ljudi mislili o njoj ako si oduzme život bio je razlog zašto to nije učinila. Objasnila je:

Jedino što me uvijek spriječavalo u samoubojstvu jest da nikada nisam želio da naslov glasi: ‘Djevojka koja se htjela zabavljati jednostavno nije’.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Cyndi Lauper (@cyndilauper) 27. rujna 2019. u 11:38 PDT

Tada je počela ići na terapiju i potpuno se oporavila nakon što je upoznala svog sadašnjeg supruga.

Kako pomoći voljenoj osobi u depresiji

Ako je netko do koga vam je stalo dotaknuo dno kao Cyndi, presudno je pokazati svoju podršku i druženje.

Cyndi Lauper kaže da je udarila dno nakon što se razdvojila od dugotrajne ljubavi:Stock-Asso / Shutterstock.com

Započnite s učenjem što više možete o depresiji i kako razgovarati s nekim tko je ima. Ali također ne zaboravite na vlastito emocionalno zdravlje - trebat će vam da biste mogli pomoći nekome koga volite.

Odnosi Depresija
Popularni Postovi