Country zvijezda Barbara Mandrell upoznala je supruga Kena kada je imala samo 14 godina, ali bili su sretno u braku već 52 godineBarbara Mandrell u sretnom je braku sa svojim suprugom Kenom Dudneyem već 52 godine.

Barbara Mandrell pjevačica je i glumica s karijerom koja traje već četiri desetljeća. Osim užurbane karijere, u stvarnom životu - jako je dugo voljena supruga.Barbarina sjajna karijera

Mandrell je postigla legendarni status u country glazbi nakon što je započela karijeru kao čudo od djeteta. Njezin prijelaz na pop glazbu i televiziju donio joj je priznanja od obožavatelja širom svijeta.

Kad se country zvijezda povukla, snimila je preko 30 albuma, glumila u vlastitom showu i osvojila više od 75 glavnih nagrada.Sretno oženjeni

Barbara Mandrell u sretnom je braku sa svojim suprugom Kenom Dudneyem već 52 godine. Par se upoznao kad je pjevačev otac unajmio Kena da bude bubnjar obiteljskog banda Mandrell. Tada je ona imala 14, a on 21 godinu.No, kako se ispostavilo, njih dvoje bili su jako zaljubljeni. Ken je bio zaručen za drugu djevojku, ali ga je Barbarina ljepota zadivila. Četiri godine kasnije vjenčali su se.

Zaljubljene ptice izgradile su uspješnu karijeru nakon što je country zvijezda završila srednju školu. Iako ju je podučavao Ken koji je bio odsutan na pomorskom zadatku, nikad nisu dopustili da bilo što zasjeni njihovu vezu.

U intervjuu je pjevačica otkrila da je Bog desetljećima držao njihov brak na okupu. Prošlo je više od pet desetljeća od trenutka kad su zavezali čvor, ali čini se kao da su zaljubljeni jednako kao i na početku njihove veze.

Tajna njezina sretnog braka

Kad su Barbaru zamolili otkriti tajnu njihove sretne i trajne veze, rekla je:

Zadržavanje Boga u središtu našega života učinilo je da to djeluje i učini ga blagoslovljenim i sretnim. Oboje smo i Ken i ja odlazni ljudi - vičemo i vrištimo! Ali mi smo također strastveni u izmišljanju.

Ljubavna priča ovog para toliko je inspirativna! To dokazuje da kada upoznate pravu osobu, nema ograničenja.

Popularni Postovi