Skupa afera: Jeff Bezos navodno je prevario suprugu i razvod doveo do 'najbogatije nagodbe u povijesti'Jeff Bezos navodno je prevario suprugu Mackenzie Bezos, što je okončalo njihov brak. No uslijedio je skupi razvod. Doznajte sve o neto vrijednosti Jeffa Bezosa i masovnim platama njegove supruge.

Izvještava da milijarder Jeff Bezos prevario je suprugu MacKenzie Bezos mogao je dovesti do njegovog naknadnog razvoda.U siječnju 2019. osnivač i izvršni direktor Amazona objavio je da se njegov 25-godišnji brak s MacKenziejem bliži kraju. Prema BusinessInsider , par je vezao čvor 1993. i to je bilo prije nego što je Jeff pokrenuo svoj posao.

Par se navodno upoznao 1992. godine kada su obojica radili u njujorškom hedge fondu D.E. Shaw. Jeff je bio viši potpredsjednik tvrtke, dok je MacKenzie bio znanstveni suradnik.

Godinu dana nakon što su se njih dvoje vjenčali, otvorio je supruzi svoje planove o osnivanju mrežne knjižare. MacKenzie je rekao DZS 2013. godine da je bila prilično impresionirana Jeffovom 'strašću' i 'uzbuđenjem' te da je bila sretna što je bila dio njegova cilja.

Razlog za razvod Jeffa Bezosa

TMZ izvijestio da je Jeffov odnos s bivšim Dakle ti misliš da znaš plesati voditeljica Lauren Sanchez bila je ono što je okončalo njegov brak.

Skupa afera: Jeff Bezos navodno je prevario suprugu i razvod je vodioGetty Images / Idealna slikaIzvori su za objavu potvrdili da se Jeff zabavljao s Lauren 2018. nedugo nakon što je odvojena od otuđenog supruga Patricka Whitesella. Prijavljeno je da su Jeff i MacKenzie godinama bili prijatelji s Patrickom i Lauren.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 15. travnja 2018. u 16:42 PDT

Iako je TMZ izvijestio da je veza Jeffa Bezosa i Lauren Sanchez započela nakon njegove odvojenosti od MacKenzieja, National Enquirer objavio kompromitirajuće slike njih dvoje i tvrdio da je u pitanju varanje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Celebitchy (@celebitchyofficial) 15. srpnja 2019. u 10:02 PDT

Neto vrijednost MacKenzieja Bezosa

Supruga Jeffa Bezosa dobila je prilično nagodbu uslijed razvoda od najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 3. veljače 2018. u 6:30 sati PST

U lipnju je bilo izvijestio da će se neke dionice Amazona, za koje se vjeruje da vrijede 38 milijardi dolara, prenijeti u MacKenziejevo ime što ga čini najvećom nagodbom za razvod u povijesti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Jeff Bezos (@jeffbezos) 10. ožujka 2018. u 11:54 PST

Forbes također je opisao isplatu kao 'najbogatiju nagodbu za razvod u povijesti', dodajući da je MacKenzie službeno postala treća najbogatija žena na svijetu zahvaljujući ovom dogovoru.

Skupa afera: Jeff Bezos navodno je prevario suprugu i razvod je vodioGetty Images / Idealna slika

Objašnjeno je da dok je neto vrijednost Jeffa Bezosa u kolovozu 2019. bila 117,8 milijardi dolara, MacKenzie, koji je držao 19,7 milijuna dionica Amazona, vrijedio je 36,8 milijardi dolara.

Jeff Bezos i njegova nova djevojka

U srpnju 2019. objavljeno je da su Jeff i Lauren i dalje zajedno zajedno usred njegovih izvještaja o razvodu. Izvor je rekao narod da su stvari dobro išle između njih dvoje, ali nije bilo neposrednih planova za vjenčanje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio Just Jared (@justjared) 9. kolovoza 2019. u 13:45 PDT

Jeff Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu, izazvao je pomutnju kad je objavio da se on i njegova supruga razilaze. Sumnje u vezi s velikim nagodbama potvrđene su u kasnijim izvješćima. I sada, zvuči kao da sve strane povezane sa cijelom stvari nastavljaju svojim životima.

Poznate osobe Parovi slavnih
Popularni Postovi