Umjetnost kretanja: Patti Labelle pronašla je ljubav ponovo u 75. godini nakon prekida 32-godišnjeg braka s bivšim suprugom Armsteadom EdwardsomNajnovije vijesti Art of Moving On: Patti Labelle pronašla je ljubav ponovo u 75. godini nakon okončanja 32-godišnjeg braka s bivšim suprugom Armsteadom Edwardsom na Fabiosi

Patti Labelle, popularna pjevačica i glumica, dokazuje da žene mogu pronaći ljubav i sreću u bilo kojoj dobi. Sada je u ljubavnoj vezi i služi kao inspiracija drugim ženama.

Umjetnost kretanja: Patti Labelle pronašla je ljubav ponovo u 75. godini nakon prekida 32-godišnjeg braka s bivšim suprugom Armstead EdwardsUmjetnost kretanja: Patti Labelle ponovno je pronašla ljubav u 75. godini nakon završetka 32-godišnjeg braka s bivšim suprugom Armstead EdwardsGetty Images / Idealna slika

Nakon okončanja braka od preko tri desetljeća s Armstead Edwards, Patti Labelle pronašla je svoju sreću s Ericom Seatsom. Unatoč razlici u godinama između njih, par već neko vrijeme mirno hoda.

Tko je Patti LaBelle?

Patti LaBelle prozvana je Kuma soul glazbe. Najpoznatija je po hitovima, uključujući Kad biste samo znali, sami, novi stav, promiješajte, i Lady Marmelada.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Patti LaBelle (@mspattilabelle) 7. svibnja 2018. u 18:13 PDTSvoju glazbenu karijeru započela je kao dio Ordettesa koji su kasnije postali The Bluebelles. Nakon što je grupa izbačena s etikete, LaBelle je počela raditi na svojoj karijeri kao samostalna umjetnica. Osim što je uspješna pjevačica, Patti je napisala nekoliko knjiga i glumila u brojnim filmovima i TV emisijama.

Ponovno je pronašla ljubav

Nevjerojatna ljubavna priča Patti Labelle s dečkom Ericom Seatsom pokazuje nam da ljubav ne poznaje godine.

Nakon više od tri desetljeća braka i troje djece, Patti je rekla da ona i njezin suprug više ne mogu živjeti zajedno pa su se sporazumno razveli. Nastavljajući sa svojim životom nakon razvoda, pjevačica je sreću pronašla sa svojim bubnjarom Ericom Seatsom.

Umjetnost kretanja: Patti Labelle pronašla je ljubav ponovo u 75. godini nakon prekida 32-godišnjeg braka s bivšim suprugom Armstead EdwardsUmjetnost kretanja: Patti Labelle ponovno je pronašla ljubav u 75. godini nakon završetka 32-godišnjeg braka s bivšim suprugom Armstead EdwardsGetty Images / Idealna slika

Baš poput Patti, Eric ima bogatu glazbenu karijeru. Na turnejama je nastupio s velikim imenima u glazbenoj industriji poput Steviea Wondera, Mary J. Blige i Missy Elliott. Također je producirao pjesme za Destiny's Child i Aaliyah.

Pattijeva nova ljepotica

Uz nebrojene pogotke u svoje ime, Kuma duše pronašla je ljubav i hoda s muškarcem tri desetljeća mlađim od nje. Par se prvi put upoznao kad je angažiran za njezinog bubnjara.

Obraćajući se Daily Mail na mreži , izvor je rekao:

Pokušavala je to šutjeti, ali sada su svi oko nje shvatili stvari. Potpuno je napadnuta s njim i toliko vremena provode zajedno.

Eric u potpunosti podržava legendu i čak se preselio po cijeloj zemlji samo da bi bio s njom. Spakirao je stvari u Los Angelesu i preselio se u Pattiin dom u Philadelphiji - gdje ona ima sjedište.

Međutim, Pattijev sin, Zuri Edwards, nije sretan zbog ideje da njegova majka hoda s nekim mlađim od njega.

Čak i s dobnom razlikom od preko tri desetljeća, odnos Patti i Erica postaje jači.

Popularni Postovi