Kći Angeline Jolie Shiloh bila je mališan kada su je zvali muškim imenomKćer Angeline Jolie i Brada Pitta Shiloh željela je zvati muškim imenom usred njezina prelaska u dječaka.

Kćer Angeline Jolie i Brada Pitta Shiloh željela je zvati muškim imenom usred njezina prelaska u dječaka. Ali što Brad i Angelina misle o tome?Angelina JolieGetty Images / Idealna slika

Angelina Jolie o rodno neutralnom pristupu svoje kćeri

Angelina Jolie i Brad Pitt imaju 6 djece zajedno: 3 usvojeno i 3 biološko. Prije nekoliko godina, slavni roditelji šokirali su više obožavatelja kad su objavili da njihova kćerkica Shiloh želi prijeći kod dječaka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila angelina jolie (@angelinajolietbt) 2. prosinca 2019. u 14:05 PST

Angelina Jolie podržava rodno neutralan pristup svoje kćeri i čak dopušta Shilohu da se odijeva u dječaka. Glumica objašnjava da ako se njezina kći osjeća ugodno u muškoj odjeći, onda je potpuno u redu s tim.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Shiloh Jolie-Pitt (@ nouvel.jolie3) 25. siječnja 2019. u 20:54 PST

Prijelaz spola

Činilo se da je Shilohova spolna opsjednutost započela davno. Kad su kći Brada Pitta i Angeline Jolie imale samo 2 godine, zamolila je roditelje da joj se obrate muškim imenom. Shiloh je čak odabrala dvije mogućnosti kojim imenom je željela da je zovu.Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelila Jolie Pitt Kids (@joliepittkids_) 29. siječnja 2019. u 09:57 PST

U povratnom intervjuu s Oprah Winfrey, Brad Pitt komentirao je ovo pitanje:

Želi je samo zvati John. Ivana ili Petra.

Glumac je dodao:

Moramo je zvati John. ‘Shi, želiš li ...’ - ‘John. Ja sam John. ’A onda ću reći:‘ John, želiš li sok od naranče? ’A ona kaže:‘ Ne! ’

Angelina JolieGetty Images / Idealna slika

Koliko se Brad Pitt u šali prisjetio tih trenutaka sa Shiloh, obožavatelji su sugerirali da glumac nije imao ništa protiv i rodne tranzicije svoje kćeri.

Angelina JolieGetty Images / Idealna slika

Odnos Brada Pitta sa svojom djecom

Nakon razvoda od Angeline Jolie, Brad Pitt rijetko viđa svoju djecu. Nakon trajne bitke za skrbništvo, glumac je napokon dobio dozvolu da vidi svoje šestero djece.

Angelina JolieGetty Images / Idealna slika

Izvor blizak glumcu rekao je:

To nema nikakve veze s Bradom koji ih ne želi vidjeti ... U kratkom je vremenskom razmaku Brad od svakodnevnog viđanja svoje djece krenuo u duga razdoblja bez njih i to ga apsolutno ubija.

Angelina JolieGetty Images / Idealna slika

Djeca ne bi trebala patiti kad njihovi roditelji prolaze kroz razvod!

Angelina JolieGetty Images / Idealna slika

Shiloh je sretna što ima roditelje koji ljube i podržavaju! U međuvremenu, što mislite o Shilohovoj situaciji? Da li biste na mjestu Brada Pitta i Angeline Jolie podržali spolnu tranziciju vašeg djeteta?

Brad Pitt Angelina Jolie
Popularni Postovi