Andy Williams bio je slavni pjevač s troje djece, niti jedno od onih koji su išli njegovim stopamaLegendarni Andy Williams bio je poznat po svojim pjevačkim sposobnostima. Imao je troje djece koja su i tu slavu mogla unovčiti. Ali oni su odlučili krenuti drugim putem. Gdje su danas?

Djeca Andyja Williamsa očito su bila važan dio njegova života. Kao proslavljeni pjevač, puno mu je išlo, ali njegov osobni život nije bio bez izazova.Prema podacima navedenim u njegovom biografija , Andy je nekoliko godina bio u braku s plesačicom Claudine Longet. Par je vezao čvor 1961. godine, ali su se razdvojili devet godina kasnije. Njihov razvod na kraju je završen 1975. godine.

Dok su bili u braku, Andy i Claudine bili su bliski prijatelji sa senatorom Bobbyjem Kennedyjem i njegovom suprugom Ethel. Kad je Bobby umro, Andy se zbližio s Ethel i pojavile su se glasine da su bili više od prijatelja, ali on ih je tada nijekao.Claudine je, međutim, imala aferu sa šampionom skijašem Spider Sabichom. Vjerovalo se da su svi oni kulminirali propašću braka.

Djeca Andyja Williama

Andy i Claudine dočekali su troje djece, Noelle, Christiana i Roberta.Nažalost, u srpnju 2019. godine bilo je tako izvijestio da je sin Andyja Williamsa, Christian, preminuo u svom domu u Kostariki.

Prije nego što je umro, Christian je bio izvijestio da je živio vrlo usputno, što je bila drastična razlika od slave i popularnosti koja je okruživala njegovog oca.

I Christian i njegov brat Robert odlučili su raditi u poslovnom svijetu gdje su navodno uživali u naprednoj karijeri.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Post koji je podijelio korisnik. (@bdfwvv) dana 18. prosinca 2019. u 03:20 PST

Prvo dijete Andyja Williamsa, Noelle, vjenčalo se s kaskaderom Keijem Johnsonom 1987. godine, ali na kraju su se razveli. Uzrok njihove razdvojenosti i kada se to dogodilo nije objavljen u javnosti. TheTelegraph , međutim, izvijestila je da je Noelle dočekala četvero vlastite djece.

Smrt Andyja Williamsa

Pjevačica je živjela punim životom, iako onim s usponima i padovima. On preminuo 2012. u dobi od 84. Bio je poznat po nevjerojatnom talentu i golemim glazbenim hitovima koji su krasili etere 1960-ih i 70-ih.

Andy je bio nevjerojatno poznat i nadaren čovjek. No, doista je dospio u naslove za svoj osobni život, posebno u okolnostima oko razvoda i gubitka sina. Bez obzira na to, njegova legenda živi kroz njegova utjecajna i nezaboravna djela.

Popularni Postovi